Receptes
Crema de verdures
Senzilla i saborosa, aquesta crema de verdures va genial els dies de fred i és ideal per aprofitar aquestes verdures que sempre tens a mà.
Gaudeix d’aquest entrant o sopar lleuger que et proposa la foodblogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

La kale destaca pel seu poder nutritiu i és molt beneficiosa per al sistema intestinal gràcies a la seva elevada aportació de fibra.
Crema de verdures
Ingredients
- 1 grapat de kale o espinacs frescos
- 5-6 arbrets de coliflor
- 2 patates
- 1 porro
- 1 gra d’all
- 100 g de iogurt natural o nata vegetal
- Vi blanc
- Llavors de cànem
- Nou moscada
- Pebre
- Sal
- Oli d’oliva
Elaboració
- Renta i trosseja el porro, les patates i la kale o els espinacs. Reserva-ho.
- En una cassola, escalga un parell de cullerades d’oli d’oliva i sofregeix el porro juntament amb el gra d’all pelat.
- Quan estigui daurat, incorpora-hi la coliflor i les patates, salpebra-ho al gust, aboca-hi un raig de vi blanc i cou-ho fins que es redueixi l’alcohol.
- Cobreix les verdures amb aigua i cou-ho a foc mitjà durant mitja hora.
- Passat aquest temps, tira-hi un grapat generós de kale o espinacs i cou-ho 10 minuts més.
- Bat-ho bé, rectifica-ho de sal i pebre, si cal, i especia-ho al gust amb nou moscada acabada de ratllar. Si vols aportar-hi un extra de cremositat, afegeix-hi una mica de iogurt natural sense edulcorar o nata vegetal.
- Serveix la crema amb llavors de cànem.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema de llombarda i xirivia
Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant...
- Receptes
Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní
L'estrella de la recepta és, sens dubte, l'api-rave, una hortalissa...
- Receptes
Crema de carbassa i pastanaga
Crema de carbassa i pastanaga, un plat de cullera que...
- Receptes
Crema de porro, carbassó i bròcoli
Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer...