Cremes de verdures

Crema de verdures

Senzilla i saborosa, aquesta crema de verdures va genial els dies de fred i és ideal per aprofitar aquestes verdures que sempre tens a mà.

Gaudeix d’aquest entrant o sopar lleuger que et proposa la foodblogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Crema de verdures - Receptes - Veritas

La kale destaca pel seu poder nutritiu i és molt beneficiosa per al sistema intestinal gràcies a la seva elevada aportació de fibra.

Crema de verdures

Ingredients

Elaboració

  1. Renta i trosseja el porro, les patates i la kale o els espinacs. Reserva-ho.
  2. En una cassola, escalga un parell de cullerades d’oli d’oliva i sofregeix el porro juntament amb el gra d’all pelat.
  3. Quan estigui daurat, incorpora-hi la coliflor i les patates, salpebra-ho al gust, aboca-hi un raig de vi blanc i cou-ho fins que es redueixi l’alcohol.
  4. Cobreix les verdures amb aigua i cou-ho a foc mitjà durant mitja hora.
  5. Passat aquest temps, tira-hi un grapat generós de kale o espinacs i cou-ho 10 minuts més.
  6. Bat-ho bé, rectifica-ho de sal i pebre, si cal, i especia-ho al gust amb nou moscada acabada de ratllar. Si vols aportar-hi un extra de cremositat, afegeix-hi una mica de iogurt natural sense edulcorar o nata vegetal.
  7. Serveix la crema amb llavors de cànem.

Contingut relacionat

  • Cremes de verdures

Crema de llombarda i xirivia

Aquesta crema de llombarda i xirivía és un deliciós entrant...

  • Cremes de verdures

Crema d’api-rave i pastanaga amb romaní

L'estrella de la recepta és, sens dubte, l'api-rave, una hortalissa...

  • Cremes de verdures

Crema de carabassa i pastanaga

Crema de carabassa i pastanaga, un plat de cullera que...

  • Cremes de verdures

Crema de porro, carbassó i bròcoli

Crema de porro, carbassó i bròcoli, completa, fàcil de fer...