Receptes
Crema de xampinyons amb beguda de soja
Crema de xampinyons, un plat molt agradable a l’hivern, i al elaborar-se amb beguda de soja aporta proteïnes i isoflavones, ideals per contrarestar els efectes de la menopausa. A més, conté greixos insaturats, saludables per a l’organisme.

Crema de xampinyons amb beguda de soja
Ingredients:
- 250 g de xampinyons
- 1/2 ceba
- 1 porro
- 1 gra d’all
- 1/2 L de beguda de soja
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Neteja i trosseja els xampinyons
- En una cassola amb oli, daura la ceba amb el porro (reservant un tros d’uns 4cm) i l’all picat.
- Incorpora els xampinyons, ofega i salpebra. Cobreix amb beguda de soja i deixa coure durant 15 minuts.
- Talla en juliana el tros de porro reservat i fregeix-lo fins que quedi cruixent.
- Passa la crema per la batedora i serveix amb el porro cruixent per sobre.
Contingut relacionat
- Receptes
Crema de llenties vermelles
Crema de llenties vermelles, una recepta molt fàcil de preparar,...
- Receptes
Crema fría de tomate
Crema freda de tomàquet! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi...
- Receptes
Crema freda de carbassó, anacards i clorel·la
La ecoxef Mireia Anglada ha preparat una crema freda de...