Receptes
Crema dolça de moniato i poma
Crema dolça de moniato i poma, un plat ideal per prendre a la nit, ja que el moniato conté triptòfan, un aminoàcid que ajuda a agafar el son i propicia la relaxació. La seva dolçor contrasta amb el toc refrescant de la poma, mentre que el gingebre i la canyella doten la recepta dels seus matisos característics.
Aquesta deliciosa recepta te la proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Crema dolça de moniato i poma
Ingredients:
- 1 moniato
- 1 poma
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 cullerada petita de gingebre en pols
- 1 cullerada petita de canyella molta
- ½ got d’aigua calenta
Per al topping:
Elaboració:
- Pela i talla el moniato en daus o rodanxes.
- Renta i trosseja la poma.
- Col·loca els dos ingredients en una safata apta per a forn i enforna-la durant 25-30 minuts a 180 °C.
- Treu del forn la poma i el moniato i posa’ls a la gerra de la batedora. Afegeix-hi la resta d’ingredients i processa-ho fins a obtenir una crema homogènia.
- Serveix la crema calenta i decora-la amb els toppings.
Contingut relacionat
- Receptes
Bol de carbassa dolça i granola cruixent
La textura crocant i el gust torrat de la granola...
- Receptes
Mousse de crema de garrofa amb nata de coco
Aquesta senzillíssima mouse de crema de garrofa és una alternativa...
- Receptes
Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata
El parfait són unes postres a capes molt vistoses i...