Crema dolça de moniato i poma

Crema dolça de moniato i poma, un plat ideal per prendre a la nit, ja que el moniato conté triptòfan, un aminoàcid que ajuda a agafar el son i propicia la relaxació. La seva dolçor contrasta amb el toc refrescant de la poma, mentre que el gingebre i la canyella doten la recepta dels seus matisos característics.

Aquesta deliciosa recepta te la proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Crema dolça de moniato i poma - Receptes - Veritas

Crema dolça de moniato i poma

Ingredients:

Per al topping:

Elaboració:

  1. Pela i talla el moniato en daus o rodanxes.
  2. Renta i trosseja la poma.
  3. Col·loca els dos ingredients en una safata apta per a forn i enforna-la durant 25-30 minuts a 180 °C.
  4. Treu del forn la poma i el moniato i posa’ls a la gerra de la batedora. Afegeix-hi la resta d’ingredients i processa-ho fins a obtenir una crema homogènia.
  5. Serveix la crema calenta i decora-la amb els toppings.

Gaudeix de la nostra col·lecció de dolços saludables.