Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
Gràcies a la seva textura untuosa, gust intens i extraordinària aportació de nutrients, les cremes ecològiques per untar són perfectes per a esmorzars, berenars, aperitius o sopars informals.
Quan obrim una crema per untar el primer impuls sol ser escampar-la sobre una torrada, però les seves possibilitats a la cuina van molt més enllà.
Les ecològiques es distingeixen de les no ecològiques per la millor qualitat dels sucres i l’ús d’olis vegetals (oliva, gira-sol) en lloc de greixos hidrogenats.
El resultat són cremes autèntiques que van des de les clàssiques (cacau, cacau amb avellanes, cacau duo amb llet…) fins a les de gustos més nous, com les de cacau amb taronja, menta o caramel amb flor de sal.
Pertanyent a la família de les lleguminoses, la garrofa és una beina de color marró fosc i dolça que es torra i tritura per obtenir la farina de garrofa.
És rica en minerals (ferro, calci), gairebé no aporta greixos i proporciona energia saludable sense els efectes estimulants de la teobrima del cacau.
La majoria de cremes de garrofa ecològiques estan endolcides amb xarop de blat de moro, sucre integral o sucre de flor de coco.
Extraordinàriament nutritives, les pots fer servir per preparar una beguda refrescant, enriquir un iogurt o elaborar salses variades.
La tahina és una pasta a base de llavors de sèsam moltes molt popular a la cuina de l’Orient Mitjà (hummus, babaganuix). Gràcies a la seva untuositat, és ideal per preparar sales tiupyes vubagreta, barrejant-la amb salsa de soja i llimona o vinagre.
Algunes varietats porten sal i d’altres no, perquè trïis la que més s’ajusta a les teves necessitats.
De textura molt untuosa, s’elabora amb cocos frescos i a una temperatura de processament inferior a 38ºC.
És la mantega tradicional aclarida mitjançant un procés que elimina els sòlids de la llet (caseïna, lactosa i aigua), per la qual cosa és adequada quan hi ha al·lèrgies o sensibilitats a aquests components lactis.
Hummus de cigrons, pot ser tant un entrant com un...
Crema dolça de moniato i poma, un plat ideal per...
Aquesta senzillíssima mouse de crema de garrofa és una alternativa...
Ous farcits, típics de la gastronomia mediterrània, agraden a tothom...