Receptes

Cremós d’orxata i arròs

Cremós d’orxata i arròs

El cremós d’orxata i arròs és una recepta original, deliciosa i molt fàcil de fer, aquesta crema de textura suau conjumina dos ingredients altament digestius: l’orxata i l’arròs. La primera aporta greixos saludables i el segon és ric en minerals i fibra.

Cremós d’orxata i arròs

Ingredients:

  • 1 L d’orxata
  • 100 g d’arròs
  • 100 g de sucre de coco
  • ½ cullerada petita de cardamom
  • Pells de taronja i llimona
  • Canonets de canyella
  • Canyella en pols


Pots trobar tots els ingredients a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Per avançar la cocció, pots posar l’arròs en remull entre 10 i 12 hores, tot i que aquest pas és opcional.
  2. En una cassola, escalfa l’orxata amb un canonet de canyella i pells de taronja i llimona al gust.
  3. Quan l’orxata s’hagi escalfat, incorpora-hi l’arròs, el sucre de coco i el cardamom molt.
  4. Cou-ho a foc lent remenant sense parar fins que l’arròs estigui tou. Pots deixar-ho així o batre-ho lleugerament fins a obtenir una crema d’arròs.
  5. Retira-ho del foc, aboca-ho en gots petits i deixa’ls que es refredin abans de guardar-los a la nevera.
  6. Refrigera’ls un parell d’hores i empolvora’ls amb canyella en pols abans de servir.

Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Descobreix més postres

Contingut relacionat

  • Receptes

Orxata de llavors de meló

Orxata amb llavors de meló, una recepta ideal per aprofitar...

  • Receptes

L’etiqueta d’una orxata ecològica

L'estiu no seria el mateix sense un got d'orxata. Això...

  • Receptes

Dhal amb verdures i arròs basmati

Típic de l’Índia, el dhal és un plat saborós i...

  • Receptes

El bon costum d’esmorzar bé

Hi ha un percentatge molt alt de persones que no...