Receptes
Croquetes de mill i remolatxa
Croquetes de mill i remolatxa
Ingredients:
- 1/2 tassa de mill sec
- 1/4 de remolatxa
- 3 cebes
- 1 i 1/2 tasses d‘aigua
- 4 cullerades soperes de beguda d’arròs
- 2 cullerades petites de comí mòlt
- 1 cullerada petita de gingebre en pols
- 2 cullerades soperes d‘oli d’oliva verge extra
- Sal
Per a l’arrebossat
- 1 tassa de farina de cigrons
- Pa ratllat
- Oli d’oliva verge extra
- Aigua
Per a la salsa:
- 2 cullerades soperes de crema thai
- 1 cullerada sopera de compota de poma
- Sal

Elaboració:
- Renta el mill i posa’l a coure amb l’aigua i una mica de sal, fins que el líquid es consumeixi.
- Pica les cebes ben fines i sofregeix-les en una paella amb una mica d’oli fins que estiguin translúcides. Reserva-les.
- Pela i ratlla la remolatxa. Reserva-la.
- Prepara la salsa barrejant bé els ingredients. Reserva-la.
- Quan el mill esigui bullit, afegeix-lo a la ceba juntament amb la remolatxa ratllada i remena-ho fins que es barrej tot.
- Afegeix la resta d’ingredients de les croquetes, rectifica de sal o espècies i dona forma a les croquetes amb les mans.
- en un bol, barreja la farina de cigrons i una mica d’aigua, fins a aconseguir una textura similar a la de l’ou.
- Banya les croquetes en el preparat anterior, arrebossa-les amb pa ratllat i fregeix-les en una paella en oli ben calent fins que estiguin daurades.
Contingut relacionat
- Receptes
Mill – Tècniques de cuina
El mill és un cereal ideal per al sistema nerviós....
- Receptes
Escalopa de mill i escalivada
Escalopa de mill i escalivada, una recepta ideal per introduir...
- Receptes
Albergínies farcides de mill
Albergínies farcides de mill, una recepta nutritiva, saborosa i carnosa....