Croquetes de mill, una recepta estupenda per introduir aquest magnífic cereal a la dieta. El mill, a més de destacar per la seva riquesa nutricional i la seva gran vitalitat, no conté gluten i és apte per a celíacs.
Croquetes de mill
Ingredients:
- 1/2 tassa de mill
- 1 ceba mitjana
- 1 cullerada sopera de tàperes
- 1 fulla de llorer
- Julivert
- Oli d’oliva verge extra
- Sal marina
Preparació:
- Trosseja molt finament la ceba i daura-la amb una mica d’oli d’oliva i una mica de sal marina. Fes-ho sense tapa i a foc lent durant 10 minuts.
- Afegeix-hi el mill (prèviament rentat i escorregut), la fulla de llorer, un litre d’aigua i una mica de sal marina.
- Tapa-hi i deixa-ho coure a foc lent una mitja hora.
- Pica el julivert i afegeix-lo, juntament amb les tàperes, al mill cuit. Deixa-ho refredar.
- Agafa petites quantitats de mill i dóna-hi forma de croquetes, procurant que quedin ben compactes a l’interior.
- Les pots servir així mateix o passades per la planxa uns minuts.