Receptes
Crumble de caquis i peres
Crumble de caquis i peres, una recepta deliciosa per començar el dia, i amb fruita de temporada. El caqui és una fruita típica de la tardor que, a més de ser molt rica en vitamines, minerals i fibra soluble, regula el trànsit intestinal i equilibra els nivells de colesterol.

Crumble de caquis i peres
Ingredients:
- 3 caquis madurs
- 4 peres conference
- 1/2 taronja espremuda
- 250g de farina de garrofa
- 100g de farina d’espelta integral
- 100g de sucre de canya
- 1 grapat de nous pelades
- 1 beina de vainilla
- 3 cullerades d’oli de coco
- Gelat de nabius
Elaboración:
- Encén el forn i deixa que s’escalfi a 180ºC.
- Pela els caquis i les peres. Talla les peres a trossos petits i col·loca tota la fruita en una safata de forn.
- Obre la beina de vainilla amb ajuda d’un ganivet, treu-ne les llavors, afegeix-les a la fruita i reserva.
- En un bol i ajudant-te amb les mans, barreja les farines amb el sucre morè i l’oli de coco, procurat que tota la farina quedi impregnada d’oli.
- Aboca la massa anterior sobre la fruita, trenca les nous amb les mans, escampa-les per sobre i enforna-ho entre 35 i 40 minuts.
- Serveix-ho amb una bola de gelat de nabius i pera tallada.