Cuina d’aprofitament, una iniciativa contra el malbaratament

Saludable, sostenible i solidària. Així és Cuina d’aprofitament, una iniciativa pionera que té l’objectiu de lluitar contra el malbaratament alimentari.

Aprofitem els aliments que sabem que no es vendran a les nostres botigues, per algun detall del seu aspecte, i elaborem nous productes amb valor afegit, deliciosos i altament nutritius. Així aconseguim oferir un producte fresc i artesà i, alhora, actuem de manera compromesa i responsable contra el malbaratament alimentari.

Es tracta de recuperar l’esperit de les nostres àvies, que inspirant-se en els aliments que tenien al rebost elaboraven receptes d’aprofitament pròpies, uns plats tan bons i nutritius com imaginatius.

D’aquesta manera elaborem totes les receptes d’aprofitament a La Cuina. En el cas del sofregit de tomàquet, per exemple, rebem els aliments de les botigues, seleccionem el que podem aprofitar i ho rentem. Traiem la pell i les llavors del tomàquet, sofregim la ceba amb l’all i hi afegim el tomàquet. Quan la cocció està al punt, embotellem el sofregit, el pasteuritzem a 120º durant tres minuts, l’etiquetem i el tornem a la botiga.

Més notícies!