Des de dins

Cuina Veritas – Des de dins

Ecològica i sostenible, Cuina Veritas t’ofereix una gran varietat de plats creatius, saborosos i nutritius que s’elaboren diàriament amb ingredients ecològics de primera qualitat perquè tinguis a mà una opció saludable i fàcil per menjar.

La teva cuina de cada dia

Cuina Veritas és la nostra oferta de plats preparats perquè cada dia tinguis una opció a punt i saludable per menjar. Fetes amb aliments ecològics, cada recepta està pensada per oferir la millor qualitat i el millor sabor en cada plat. La seva àmplia varietat de receptes inclou plats tradicionals, de temporada, vegans, entre molts d’altres.

Per desenvolupar un producte d’I+D triguem una mitjana de tres mesos a un any. Per nosaltres és summament important que el consumidor tingui sempre la mateixa qualitat de producte; per aconseguir-ho, seleccionem la millor matèria primera ecològica i recorrem a tècniques com refredaments ràpids i pasteuritzacions lleugeres, per mantenir en tot moment l’aportació nutricional i la qualitat organolèptica ideals. Així aconseguim que el resultat sigui un equilibri perfecte entre sabor, valor nutricional i sostenibilitat.

Mireia Anglada, I+D Manager de Cuina Veritas.

L’organització sí que importa

La nostra cuina està situada a Lliçà d’Amunt, al nostre centre logístic. Des d’aquí es preparen tots els plats de Cuina Veritas, a més d’altres productes de la marca Veritas com les cremes o els embotits tallats.

Jordi Sañé - Des de dins

Hi ha dues zones de treball: la calenta i la freda. A la primera és on preparem, cuinem i elaborem els plats i a la segona s’acaba el producte.

Jordi Sañé, Production Cook Manager de Cuina Veritas.

Sens dubte, és un model de treball en què estar ben organitzats és un factor clau.

El primer que fem al matí és planificar les receptes que farem durant tot el dia; després, toca preparar els ingredients abans de començar a cuinar; i una vegada fet el plat, emplatem i pesem les racions.

Jordi Sañé, Production Cook Manager de Cuina Veritas.
Treballadora cuinant - Des de dins

Després d’emplatar, es trasllada el menjar a la zona freda per poder abatre les preparacions i que adquireixin la temperatura ideal per posteriorment envasar-les i termosegellar-les. L’abatiment és un procés de refrigeració ràpida, que evita l’aparició de bacteris i garanteix la seguretat alimentària.

Treballador posant etiquetes a les cremes Veritas - Des de dins

Així mateix, en aquesta zona també té lloc l’envasament, pasteurització i etiquetatge de les cremes Veritas i es talla l’embotit de la nostra marca pròpia.

Cuina veritas té un clar compromís social i mediambiental

Jordi Sañé, Mireia Anglada i Carlos López - Des de dins -Cuina Veritas

A més d’estar enfocada a crear plats sans i deliciosos per emportar, Cuina Veritas té un fort compromís social.

No sols ens preocupem d’oferir menjar saludable i ecològic, sinó que col·laborem amb diferents fundacions per poder incorporar persones amb alguna diversitat funcional, alhora que tenim acords amb centres de formació professional perquè els alumnes puguin fer les pràctiques a la nostra cuina.

Carlos López, Cook Manager de Cuina Veritas.

La sostenibilitat és igualment un pilar fonamental i, per això, procurem evitar l’ús de plàstics d’un sol ús i fem servir envasos totalment sostenibles i reciclables, a més tenim una gamma de productes de reaprofitament per evitar el malbaratament alimentari.

Coneix més sobre Cuina Veritas.

Contingut relacionat

  • Des de dins

La Despensa Social, receptes sanes i ecològiques amb valor social – Companys de viatge

Els risottos Veritas i les receptes de quinoa i preparats...

  • Des de dins

Taronges Biorange, les més dolces – Companys de viatge

A les nostres botigues arriben les taronges Biorange des de...

  • Des de dins

Cal Valls, pioners de l’alimentació ecològica – Companys de viatge

Les conserves de Cal Valls són fruit d’una extraordinària fusió...

  • Des de dins

Mün Ferments, el kombutxa amb menys sucre residual – Companys de viatge

El kombutxa de Mūn Ferments –comercialitzat com Kombutxa– s’elabora de...