Cuscús amb carbassa i cigrons. Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de Meià, per a la sèrie de vídeos #fastGood, amb l’objectiu de presentar-te plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.
A més de ser molt baixa en calories, la carabassa destaca pel seu efecte diürètic, per això es recomana en casos de retenció de líquids.
Recepta de cuscús amb carbassa i cigrons
Ingredients:
125g de cuscús
250ml de aigua
59g de formatge feta amb herbes
30g de cigrons cuits
30g de pastanaga
30g de carbassa
30g de coliflor
30g de bolets en oli d’oliva ecològic
1 alvocat
1 carbassó Zapallo
5 fulles de menta
5 fulles d’espinacs
Brotes de soja
10ml de suc de llimona
60ml d’oli d’oliva verge
1g de curri
Sal
Elaboració:
Porta a ebullició l’aigua amb una mica de sal, escalda el cuscús i tapa-ho durant 10 minuts.
Trosseja la coliflor i talla a petits daus la carbassa, la pastanaga, el carbassó prèviment rentats i pelats.
Barreja les verdures amb el cuscús i afegeix-hi els cigrons, el suc de llimona, el curri, les fulles de menta picades molt finament, els bolets i el formatge feta tallat a daus.
Amaneix amb oli d’oliva i decora amb brots de soja, rodanxes d’alvocat (que abans hauràs pelat i desossat) i fulles d’espinacs.
Utilitzem els nostres pròpies "cookies". Si continua la navegació considerem que accepta l'ús d'aquestes.