Receptes
Cuscús de fajol amb moniato
Delicias Kitchen
Molt lleuger i ric en proteïna vegetal, el cuscús de fajol té un delicat gust de nous i un agradable toc cruixent. Una recepta senzilla amb ingredients bàsics (com la ceba, els cigrons i la fruita seca) enriquida amb el poder refrescant de la menta.
Aquesta nutritiva i completa recepta ens la comparteix Isa, de 
Cuscús de fajol amb moniato
Ingredients:
- 1 tassa de cuscús de fajol
- 1 tassa de moniato
- 1 tassa de cigrons cuits
- 1/2 ceba gran
- 1/2 cogombre
- 1 llimona
- 5 – 6 cullerades soperes de menta fresca
- 2 cullerades soperes de panses
- 2 dàtils
- 1 grapat d‘ametlles
- 1 grapat d‘avellanes
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
- Posa el cuscús en una tassa d’aigua, porta’l a ebullició i continua la cocció fins que el líquid es consumeixi. Apaga el foc, tapa-ho i reserva-ho.
- Trosseja les avellanes i les ametlles, pica les fulles de menta i ratlla la pell de la llimona. Reserva-ho.
- En una paella, sofregeix la ceba tallada a làmines amb una mica de sal juntament amb una cullerada d’oli.
- Quan la ceba estigui translúcida, incorpora-hi el moniato tallat en daus petits, salta-ho i afegeix-hi una cullerada sopera d’aigua. Tapa-ho, deixa-ho coure i afegeix-hi aigua si cal.
- En el moment que les verdures estiguin mig tendres, afegeix-hi el cogombre (que hauràs laminat prèviament) i cou-ho una estona més, remenant de tant en tant.
- Incorpora-hi les panses, els dàtils trossejats i el cuscús. Barreja-ho bé i afegeix-hi els cigrons cuits. Remena-ho i afegeix-hi la menta picada i la fruita seca.
- En servir, aboca-hi per damunt una cullerada sopera d’oli d’oliva.
Contingut relacionat
- Receptes
Cuscús amb carbassa i cigrons – FastGood
Cuscús amb carbassa i cigrons. Recepta preparada pel reconegut xef...
- Receptes
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake
Sopa de cuscús amb moniato i shiitake, una recepta completa...
- Receptes
Amanida de kale, quinoa i azukis – Fastgood
Amanida de kale, quinoa i azukis, una recepta senzilla, de...