Gaudeix d’una infinitat de propostes 100% vegetals: des de formatges i postres fins a gelats i sorbets. Són deliciosos, molt sans i extraordinàriament nutritius. Descobreix una gran varietat de delícies veganes per gaudir a la teva dieta.
Cada vegada són més les persones que segueixen dietes veganes, vegetarianes i flexitarianes i paral·lelament augmenta l’oferta de productes que s’adapten a les seves necessitats.
Delícies veganes que enriqueixen la teva dieta
Formatges exquisits
Els formatges vegans s’elaboren amb diferents matèries primeres (com oli de coco o fruita seca) barrejades amb espècies i probiòtics, que són els responsables de la seva fermentació.
Amb oli de coco. Es fan a base de greix de coco i tenen la textura oliosa típica dels formatges tradicionals.
Porció de gruyère. Destaca pel seu paladar cremós i és perfecte per a quiches i panets.
Ratllat. Es fon fàcilment sobre pastes, lasanyes, sopes, etc.
Porció de cheddar. Es pot prendre sol, afegir a plats de pasta o utilitzar per gratinar al forn.
Bola de mozzarella fresca. De gust molt suau, és ideal per completar amanides.
Porció de mozzarella. Es fon perfectament i la seva elasticitat va genial amb una pizza vegana.
A talls. El millor per preparar un sandvitx fred o calent.
A base de fruita seca. Són nutritius, alts en proteïnes (entre 10 i 15%), rics en greixos poliinsaturats i, com que estan fermentats, els seus nutrients s’absorbeixen molt millor.
D’anacards. Ja sigui en versió natural o amb pebre, és molt adequat per prendre en torrades i sandvitxos, afegir a risottos i com a ingredient principal d’una salsa per a pasta.
D’ametlles. Molt saciant i nutritiu, es pot prendre amb crackets per gaudir al màxim del seu sabor.
Les alternatives més saludables per esmorzar, berenar o prendre havent dinat.
Gelatines de coco i de fruites del bosc. S’elaboren únicament amb suc de fruites del bosc o llet de coco, xarop d’atzavara i agar-agar.
Cremós de civada. Una manera senzilla d’introduir la civada a la dieta i gaudir de les seves propietats digestives. Es presenta en tres versions: amb cacau, amb nabius i amb plàtan.
Postres fermentades. Conegudes popularment com a iogurts, no es comercialitzen amb aquest nom perquè només es poden dir així els productes de llet de vaca o cabra fermentada amb Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus. Igual que els iogurts de llet, ajuden a regular la salut intestinal. Poden ser de:
Soja. Les primeres van ser les bàsiques de beguda de soja fermentada i avui ja les tenim amb una textura cremosa, similar a la del iogurt grec, i en diferents varietats. La majoria estan endolcides amb concentrat de poma.
Coco. Les trobaràs de coco natural, amb xocolata, amb mango, amb gerds i amb vainilla. Igualment, hi ha opcions sense endolcir i també les de tipus grec, més denses i cremoses.
Ametlles i avellanes. Les primeres resulten extraordinàriament digestives i les segones també estan disponibles en la varietat grec.
Cànem. Les llavors de cànem posseeixen fins a 20 aminoàcids, nou d’aquests essencials, i s’han convertit en el gran suport proteic de les dietes veganes i vegetarianes.
Batut L. casei de soja. El Lactobacillus casei és un bacteri probiòtic que s’utilitza en la producció de productes fermentats i amb reconeguts beneficis sobre el sistema digestiu.
Quefir. El secret d’aquesta beguda tradicional del Caucas són els grànuls, una associació simbiòtica única de microorganismes, bacteris i llevats que fermenten tant en llet de vaca o cabra com en begudes vegetals.
Aprofiten els greixos saludables de l’oli de coco, la llet de coco i els olis de fruita seca per aconseguir la textura cremosa desitjada. No contenen lactosa i també n’hi ha sense gluten.
De coco.Els gelats a base de coco han triomfat combinats amb gustos clàssics i suggeridors com ara xocolata, vainilla, maduixa i caramel.
Amb xocolata.És l’ingredient que combina millor amb els gelats i sorbets de beguda d’arròs, d’ametlla o de soja, tot i que també és exquisida la combinació d’arròs amb gerds.
Sorbet de festuc. Els amants d’aquesta fruita seca gaudiran com mai amb aquesta delícia.
Pots trobar tots els aliments d’aquest article a la botiga en línia de Veritas.
Prepara la clàssica amanida caprese, però en versió vegana. Per...
Diccionari d'aliments
Tzatziki de coco
El tzatziki és l’amanida grega per excel·lència, ideal per dipejar...
Diccionari d'aliments
Un món vegà per descobrir
La gran diversitat de la producció ecològica satisfà la creixent...
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.