Menus
Digestions lleugeres
Ha començat la primavera, una època ideal per fer depuracions i tenir digestions lleugeres. La dietista i experta en nutrició Mireia Marín et recomana aquest menú.
Dilluns
Dinar
- Amanida d’escarola, mongetes i olives
- Broqueta de pollastre amb pinya i salsa de iogurt
Sopar
- Crema de capdells i poma verda amb nabius
- Orada al forn amb llimona i menta
Dimarts
Dinar
- Crema de porros i carbassó amb kuzdú
- Llom a la planza amb puré de poma i nap
Sopar
- Amanida de brots i arròs salvatge amb taronja i oli de sèsam
- Daus de seitan amb pastanaga amanida i all negre
Dimecres
Dinar
- Minestra de bròquil, pèsols i carxofes amb amaniment d’umeboshi
- Hamburguesa de tofu i espinacs amb germinats
Sopar
- Barquetes d’endívia amb formatge fresc, fines herbes i nous
- Remenat d’alls tendres i xiitake
Dijous
Dinar
- Liquat de col arrissada, api, poma i remolatxa
- Hèlices de quinoa amb gambetes, carbassa i orenga
Sopar
- Sopa de miso amb azukis
- Verdures al dente amb fajol i cúrcuma
Divendres
Dinar
- Consomé de juliana de verdures i ou dur
- Tempeh a la planxa amb chutney de mango
Sopar
- Smoothie d’espinacs, kixi, alvocat i gingebre
- Pizza de polenta amb pebrot i formatge de cabra
Desayuno
- Suc natural amb herba de blat
- Torrades amb mel crua (no pasteuritzada)
- Infusió de camamilla
Brenar
- Macedònia de fruites de temporada amb quefir
- Infusió de card marià
Consell
- Una alimentació rica en vegetals frescos i crus et proporciona una gran varietat d’enzims.
- És molt important mastegar bé els aliments, perquè els enzims de la saliva faciliten la digestió i assimilació dels nutrients.
- Per facilitar la digestió menja fruites com la papaia o la pinya, especialment quan consumeixis proteïna d’origen animal.