Dip de menta i alvocat

Aquest dip de menta i alvocat resulta una salsa molt cremosa per sucar, que gràcies a la seva suculència i frescor és l’acompanyant perfecta d’amanides, verdura, carn, etc. Pots fer-la amb formatge feta o utilitzar al seu lloc llevat nutricional si prefereixes la versió vegana.

Aquesta recepta te la proposa la foodblogger Alina, de Green Mama.

Dip de menta i alvocat - Receptes - Veritas

Dip de menta i alvocat

Ingredients:

Elaboració:

  1. Pela els alvocats i treu-los-hi el pinyol. Reserva’ls.
  2. En una paella, salta els cigrons cuits jutnament amb les herbes aromàtiques i, una vegada fets, aixafa’ls amb una forquilla. Reserva’ls.
  3. Posa la polpa de l’alvocat en una batedora amb el suc de llimona acaba d’esprémer, els anacards crus, la menta fresca, una mica de formatge feta o el llevat nutricional, un rajolí d’oli i tritura-ho molt bé fins a obtenir una crema homogènia.
  4. Si cal, afegeix-hi una mica d’aigua mentre estàs triturant i, per acabar, assaona-ho al gust.
  5. Afegeix a la barreja els cigrons saltats i aixafats. En cas que no t’agradin aixafats, els pots triturar juntament amb la barreja.
  6. Serveix-ho com a dip o salsa per sucar amb crudités o damunt d’unes torrades.

Gaudeix amb la nostra proposta de receptes fàcils.