Diccionari d'aliments
Dolços nadalencs saludables per a tots
Arriben les festes més gastronòmiques i familiars de l’any i també les més dolces. Sigui quin sigui el menú triat, les postres sempre inclouen torrons, polvorons, neules, bombons… i una infinitat d’exquisideses. Gaudeix de la nostra proposta de dolços nadalencs.
A més del segell ecològic, és fàcil localitzar en molts dels nostres productes el certificat Fairtrade, que els distingeix com a articles de comerç just. Gràcies al comerç just es pot combatre la grandíssima desigualtat que existeix entre el que paguen els consumidors i el que reben els petits agricultors, ja que garanteix que milions de persones rebin una recompensa justa per la seva feina.

Dolços nadalencs saludables per a tots
Torrons vegans i sense gluten
Celíacs, intolerants al gluten i vegans poden gaudir de deliciosos torrons, com el d’ametlles, nous i cúrcuma o el de cacau, fruita i gingebre. Altres especialitats són el torró a la pedra, amb ametlla, ratlladura de llimona i canyella, endolcit amb sucre de canya; el tou, amb un 64% d’ametlla torrada i un toc de canyella, endolcit amb xarop d’arròs; el de crocant amb sèsam, amb ametlla torrada amb pell i llavors de sèsam, endolcit amb xarop d’arròs; i el de coco, xia i ametlla, endolcit amb xarop d’atzavara.Torrons de tota la vida
Les varietats Veritas d’enguany són:- Torró dur i el torró tou: elaborats amb un 60% d’ametlla torrada, mel i sucre de canya.
- Crema cremada.
- Xocolata amb avellanes.
- Xocolata amb ametlles.
Especialitats italianes
Fidels a la tradició des de 1932, la família italiana Fraccaro ofereix:- Panettone: clàssic, de set cereals i sense gluten.
- Pandoro: d’espelta, de crema i pandoro de fruites confitades.
- Pandolce vegà: elaborat sense greixos animals ni ou i endolcit amb xarop d’atzavara en lloc de sucre.
- Veneciana: una bona opció per als qui no els agrada la fruita confitada i prefereixen la xocolata negra.
Polvorons, mantecados, neules i bombons
En la nostra àmplia oferta nadalenca no falten polvorons, mantecados, rosquilles i massapans, totalment lliures de margarines hidrogenades, sucre refinats i humectants. També tenim neules tradicionals, lleugeríssimes; neules sense gluten, molt cruixents gràcies al midó de blat de moro; assortiments de bombons sense gluten i vegans farcits de fruites; trufes; i préssec en almívar, una conserva tradicional elaborada amb xarop d’arròs.I a més…
Acabem aquesta proposta destacant els galets gegants per fer la típica escudella; la pasta de canelons, que se solen menjar el dia de Sant Esteve; i els tes ioguis nadalencs: ideals per gaudir d’una bona digestió.Contingut relacionat
- Diccionari d'aliments
Galets farcits
Solen ser els protagonistes de la típica escudella de Nadal,...
- Diccionari d'aliments
Canelons de bolets
Canelons de bolets, l'alternativa vegetariana als tradicionals canelons del dia...
- Diccionari d'aliments
Bones i digestives festes
Els àpats nadalencs no solen ser gaire amics de la...