Ara a Veritas

Donem gairebé 3 tones d’aliments amb els ecos del Club Veritas

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club, en el seu primer any de vida, hem fet una donació de gairebé tres tones d’aliments ecològics a la Creu Roja.

Creu Roja - Donació d'ecos - Som Conscients - Veritas

A principis de l’any 2021 vam iniciar el Club Veritas, la comunitat dels amants de l’alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa. Per ser membre del Club, pots gaudir de diverses ofertes, avantatges i consells per tenir una alimentació saludable. Un dels avantatges més destacats és que pots acumular ecos amb les teves compres i després bescanviar-los per productes o donar-los a entitats socials.

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club, durant el mes d’agost del 2021 vam donar gairebé 2 tones de farina ecològica a la Creu Roja, una organització que representa el major moviment humanitari, ciutadà i independent del món per protegir la vida i la dignitat de les persones.

A principis de 2022, coincidint amb el primer any de vida del Club, hem fet la segona donació. En aquesta ocasió, hem fet una aportació d’arròs ecològic, blanc i integral, valorada en més de 2.500 euros. De la mateixa manera que en la primera donació, l’entitat beneficiària ha tornat a ser la Creu Roja.

D’aquesta manera, en total hem donat 2.784 kg d’aliments ecològics, gairebé tres tones, una quantitat valorada en més de 5.500 euros.

Moltes gràcies a totes les persones que heu donat els vostres ecos perquè els usuaris de la Creu Roja puguin menjar producte ecològic.

Donació d'ecos - Veritas

Avantatges i descomptes del Club Veritas

Ja som més de 126.000 membres al Club Veritas! Una comunitat de persones que creix mes a mes i que demostra que cada vegada som més els que volem cuidar les persones i el planeta apostant per una l’alimentació ecològica, saludable i sostenible.

Per ser membre del Club, et podràs beneficiar dels cupons de descomptes en les novetats, aconseguir un regal pel teu aniversari i gaudir d’ofertes exclusives. També podràs accedir a contingut específic sobre alimentació ecològica, consultar receptes saludables i veure totes les característiques nutricionals dels productes que compres.

Descarrega’t l’app Veritas o registra’t a shop.veritas.es i comença a gaudir dels avantatges que t’oferim per a la salut i la butxaca. Dona’t d’alta del Club i aconsegueix 9 euros de benvinguda!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Converteix els teus punts de fidelització en ecos solidaris per...

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Challenge Veritas: Salut i benestar. T’hi uneixes?

Pensa global, actua local. A Veritas estem compromesos amb els...