Ara a Veritas

Donem gairebé 16 tones d’aliments amb els ecos del Club Veritas

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club, durant el 2022, hem fet una donació de gairebé 16 tones d’aliments ecològics a la Creu Roja.

Creu Roja - Donació d'ecos - Som Conscients - Veritas

A principis de l’any 2021 vam iniciar el Club Veritas, la comunitat dels amants de l’alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa. Per ser membre del Club, pots gaudir de diverses ofertes, avantatges i consells per tenir una alimentació saludable. Un dels avantatges més destacats és que pots acumular ecos amb les teves compres i després bescanviar-los per productes o donar-los a entitats socials.

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club, durant l’any 2022 vam donar gairebé 16 tones d’aliments ecològics a la Creu Roja, una organització que representa el major moviment humanitari, ciutadà i independent del món per protegir la vida i la dignitat de les persones. En concret, hem donat 13.734 litres de llet, oli, suc i brou i 1.942 kg de llegums i arròs.

D’aquesta manera, en total hem donat un total de 15.676 kg d’aliments ecològics, gairebé 16 tones, una quantitat valorada en 24.459 euros.

Moltes gràcies a totes les persones que heu donat els vostres ecos perquè els usuaris de la Creu Roja puguin menjar producte ecològic.

Resumen donacions Creu Roja 2022 - Ahora Veritas

Avantatges i descomptes del Club Veritas

Ja som més de 235.000 membres al Club Veritas! Una comunitat de persones que creix mes a mes i que demostra que cada vegada som més els que volem cuidar les persones i el planeta apostant per una l’alimentació ecològica, saludable i sostenible.

Per ser membre del Club, et podràs beneficiar dels cupons de descomptes en productes seleccionats, aconseguir un regal pel teu aniversari i gaudir d’ofertes exclusives. També podràs accedir a contingut específic sobre alimentació ecològica, consultar receptes saludables i veure totes les característiques nutricionals dels productes que compres.

Descarrega’t l’app Veritas o registra’t a shop.veritas.es i comença a gaudir dels avantatges que t’oferim per a la salut i la butxaca. Dona’t d’alta del Club i aconsegueix 9 euros de benvinguda!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Converteix els teus punts de fidelització en ecos solidaris per...

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Challenge Veritas: Salut i benestar. T’hi uneixes?

Pensa global, actua local. A Veritas estem compromesos amb els...