Veritas Ecological Challenge - Veritas

Busquem projectes per millorar el món

¿Tens un projecte que pugui aportar solucions més sostenibles per #elmonquevols?
Impulsa el teu projecte amb crowdfunding i multiplica l’efecte.


Presentación

Presenta el teu projecte i nosaltres t’ajudem a impulsar-lo

Proyectos presentados

Fechas clave

15
novembre

Envia la teva proposta de projecte abans de 15 de novembre.

Tens un projecte que aporta solucions més sostenibles per #elmonquèvols? Des d’un nou packaging, a un projecte d’agricultura ecològica o transport més sostenible.

T’animem a presentar la teva proposta i llançar una campanya de crowdfunding per impulsar-lo.

Prepara la teva campanya.

L’equip d’ Ulule solucionarà els teus dubtes i aconsellarà al llarg del crowdfunding. Tan aviat com estiguis llest@ per mobilitzar a la teva comunitat llança el crowdfunding a través d’Ulule.
26
Novembre

Engega el teu crowdfunding i presenta'l a la comunitat.

Veritas i Ulule et donen l’oportunitat de presentar el teu projecte en l’esdeveniment Pitch Pitch del 28 de novembre a Barcelona.

Podràs explicar personalment en què consisteix, conèixer als teus mecenes, recaptar fons en directe i prendre alguna cosa amb els assistents.

31
desembre

Últim dia per finançar el teu projecte

Només els projectes que hagin aconseguit o superat el seu objectiu de finançament el dia 31 de desembre podran optar al matchfunding.
Aprofita els últims dies de la convocatòria per a reforçar el teu crowdfunding!
QUÈ ÉS EL CROWDFUNDING?

El crowdfunding és una eina que permet finançar el teu projecte de forma participativa, involucrant a les persones que creuen que és important i que volen contribuir al fet què es faci realitat.
A més, és una manera de donar-li visibilitat, gràcies a la comunicació que genera la comunitat.
En aquest cas, Veritas t’ajuda a impulsar-lo a través del matchfunding.

Si encara no ho has fet, presenta el teu projecte!

FAQ's

El món ens planteja cada dia nous reptes que ens afecten a tots i que tenen a veure amb el món que volem per al futur. Com a persones hem de decidir si som espectadors o protagonistes. Per canviar el món cal passar a l’acció.

Amb aquesta iniciativa volem contribuir a facilitar el llançament de projectes en l’àmbit de l’alimentació ecològica amb els següents objectius:

  • Donar suport a iniciatives pioneres que treballin per aconseguir un món millor
  • Innovar al voltant del desenvolupament de productes i / o processos més sostenibles en la cadena alimentària
  • Mobilitzar la societat i augmentar la seva consciència sobre els beneficis de l’alimentació ecològica

Podran participar en el repte aquells projectes que promoguin iniciatives que aportin solucions més sostenibles en 4 àrees principals: agricultura, producció, distribució i consum, a més dels criteris habituals d’Ulule (projecte viable, orientat a una comunitat i amb possibilitats d’aconseguir l’objectiu de recaptació establert).
A manera orientativa, es busca impulsar:

  • Productes agrícoles ecològics, projectes de recuperació, nous processos d’agricultura ecològica, millores en la cura de la terra
  • Processos productius més sostenibles, nous productes, nou packaging sostenible
  • Transport sostenible, solucions sostenibles per a punts de venda
  • Projectes educatius o de divulgació sobre els beneficis de l’alimentació ecològica

Veritas es reserva el dret de poder incloure en la convocatòria projectes d’altres categories no llistades però que puguin ser del seu interès.

Si el teu projecte és elegible d’acord amb els criteris anteriors, serà presentat a un comitè de selecció format per Veritas i Ulule, que avaluarà la seva adequació al repte tenint en compte els següents criteris:

  • Naturalesa innovadora del projecte
  • Motivació i habilitat de l’equip impulsor per involucrar les parts interessades
  • Fase de prototipat o més avançat. Ocasionalment poden pre-seleccionar projectes en fases anteriors.

Per participar, omple aquest formulari. Intenta respondre amb concreció per ajudar-nos en la preselecció. Ens posarem en contacte amb tu en un període màxim de 72 hores després d’enviar-lo per indicar si compleix amb els criteris de preselecció. Un cop acceptat, hauràs de presentar proposta a Ulule per llançar una campanya de crowdfunding entre octubre i desembre de 2018. L’equip d’Ulule t’acompanyarà durant la preparació i el llançament del teu projecte.

Veritas reservarà una bossa de 10.000 € a repartir de manera equitativa entre tots els projectes participants en el repte que hagin arribat al seu objectiu de finançament en la data final, amb una assignació màxima de 3.000 € per projecte.

A més a Veritas ofereix a tots els projectes que hagin arribat al seu objectiu de finançament suport en comunicació i difusió a través dels seus canals habituals i la possibilitat de rebre mentories per part de l’equip de Veritas.

Per llançar una campanya de crowdfunding, has de presentar un projecte clar i concret que els contribuïdors podran donar suport. Hauràs d’establir un objectiu de recaptació mínim per poder dur a terme el projecte. La recaptació de fons es porta a terme durant un període fix (45 dies, habitualment), i a canvi de cada contribució hauràs d’oferir una recompensa, que lliuraràs un cop finalitzat el crowdfunding en el termini que has indicat.

Si tens dubtes sobre el funcionament, pots consultar l’ajuda en línia de Ulule o el blog d’Ulule amb consells sobre crowdfunding.
Si tens dubtes sobre la convocatòria de projectes, pots contactar amb naiara@ulule.com.

Veritas

Som la cadena de supermercats líder en compromís amb la salut de les persones i la sostenibilitat a Espanya.
BCorp ens reconeix com el primer supermercat d’Europa que genera un impacte positiu en la societat
i el medi ambient.

Impulsem iniciatives que van més enllà de proveir a les famílies amb productes ecològics.