Ara a Veritas

El toc extra de salut i sabor a les teves receptes – LabVeritas

Hem llançat una gamma revolucionària de toppings marca Veritas: proteïna, energia, antioxidant i deliciós, per aportar el toc extra de salut i sabor a les teves receptes. El toc extra de salut i sabor a les teves receptes - Veritas

El toc extra de salut i sabor a les teves receptes

Topping proteïna

Destaca per la combinació de llavors de gira-sol i cànem. Les de gira-sol contenen més proteïnes que qualsevol altra fruita seca, un 27%. A més, el seu contingut en vitamina E i B1 les fa perfectes per mantenir en bon estat el sistema nerviós i la pell. D’altra banda, el cànem és un dels pocs aliments que contenen tots els aminoàcids essencials en una proporció perfecta per cobrir les necessitats nutricionals humanes. També són una font equilibrada de fibra, calci, ferro, fòsfor, magnesi, coure i zinc.

Topping energia

La millor manera de començar el dia és afegint aquest mix de llavors i fruites a l’esmorzar. A part d’aportar-te energia, et sorprendrà el deliciós sabor que li confereixen les panses, la poma deshidratada i la canyella en pols. A més, incorpora llavors de xia, el vegetal amb el contingut més alt d’àcids grassos omega-3; en conté vuit vegades més que el salmó de l’Atlàntic.

Toppins antioxidant

Una equilibrada fusió d’ingredients antioxidants com la xia, els nabius i les maduixes liofilitzades per mantenir en bon estat la pell i frenar l’envelliment cel·lular. El mix es complementa amb llavors de lli, que actuen com a lubrificant intestinal, propietat que se suma a la quantitat de fibra que aporten. I amb llavors de sèsam, que redueixen el colesterol i destaquen per la seva excepcional aportació de calci, que a més és de bona absorció perquè s’acompanya de fòsfor i magnesi.

Topping deliciós

Una deliciosa barreja per enriquir els esmorzars i els berenars gràcies a les gotes de xocolata que incorpora a la recepta amb base de llavors de gira-sol, sèsam i lli. Escampa els nostres toppings sobre flocs, cereals inflats, muslis, iogurts i complementa amanides i plats amb cereals i llegums. Inspira’t, elabora receptes creatives i comparteix les fotos a Instagram utilitzant el hashtag #miladocreativo i etiquetant @supermercadosveritas!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Púding de taronja, xia i gingebre

El púding de taronja té una textura molt suau i...

  • Ara a Veritas

Les llavors són un petit gran tresor

Les llavors són un petit gran tresor gràcies a la...