Ara a Veritas

Els imprescindibles de primavera 2019

Quan arriba la primavera, el nostre organisme es desperta de la letargia hivernal i necessita desfer-se de les toxines acumulades, la qual cosa suposa un esforç que pot provocar la típica fatiga primaveral. Hem triat 5 imprescindibles que t’ajudaran a gaudir de l’estació al màxim! Imprescindibles de primavera 2019 - Veritas

Els imprescindibles de primavera 2019

Bròcoli germinat

El germinat de bròcoli és un aliment viu, ple de nutrients essencials que destaca per les seves propietats alcalinitzants, desintoxicants i depuratives. Segons alguns estudis, afegir-lo als àpats por ajudar a combatre l’exposició als contaminants ambientals. Això és especialment interessant a la primavera, quan l’organisme està més receptiu i necessita una neteja interior per expulsar les toxines acumulades durant els mesos freds. Es poden menjar amanits amb una mica de vinagre de poma i un bon oli, incorporar-los a un batut o suc verd, o afegir-los a amanides o cremes fredes. Incorpora’ls en aquest sandvitx de llegums i tàperes amb salsa de iogurt.

Tofu natural

El tofu pot ser el teu gran aliat aquesta primavera perquè et permet convertir qualsevol plat de verdures, cereals, amanides, etc. en una combinació completa -per la seva aportació de proteïnes- i pràcticament sense greixos. S’elabora a partir de faves de soja liquades i és una fantàstica alternativa a la carn. Això si, és fonamental triar-lo ecològic per estar segurs que no prové de llavors modificades genèticament. Descobreix la tècnica de cuina perquè aquesta proteïna vegetal mantingui intactes les seves propietats nutricionals i prepara receptes com aquest remenat de tofu amb tomàquets cherry.

Aigua de coco

Amb la pujada de les temperatures el cos demana més hidratació. què et sembla aprofitar totes les propietats de l’aigua, sumades als beneficis que aporta el coco? L’aigua de coco 100% pura és una alternativa saludable als refrescos i suscs ensucrats que, a més de ser alcalinitzant, depura l’organisme i té poquíssimes calories. S’obté dels cocos joves, té un gust dolç i exòtic i conté sucres naturals del mateix fruit i també electròlits, que remineralitzen. L’aigua pura de coco Veritas procedeix de cocos de cultiu ecològic i no de concentrats. Està acabada d’extreure del fruit i envasada sense conservants, edulcorants com el sucre o altres additius.

Topping energia

El topping energia conté una selecció de llavors, fruita seca i superaliments, que et proporciona l’energia necessària per afrontar els dies amb vitalitat i superar el cansament típic de l’època. Afegeix-lo als esmorzars i gaudeix del deliciós sabor que hi aporta la poma deshidratada i la canyella en pols. Les llavors i fruita seca sempre han de ser ecològiques, ja que el seu gran contingut gras absorbeix fàcilment els pesticides i els productes químics. En el procés de dessecatge dels fruits no ecològics a vegades es fa servir parafina líquida o anhídric sulfurós per evitar que s’assequin massa i s’hi poden trobar sulfits, uns additius que poden provocar reaccions al·lèrgiques en persones sensibles.

Sabó de tocador

Amb l’arribada de la primavera la pell està més exposada, es torna més sensible i cal protegir-la dels canvis de temperatura dràstics típics d’aquesta estació. Igualment, en aquesta època augmenten els problemes associats a al·lergies (sobretot a causa de la pols i el pol·len), que donen lloc a reaccions cutànies de tipus al·lèrgic. La pastilla de tocador Viridis és un sabó sòlid amb certificat ecològic per al cos i el rostre amb el qual obtindràs un veritable efecte purificant: no només neteges la pell del cos i la cara a fons (ja que elimina les impureses sense danyar la capa lipídica), sino que també s’atenuen les reaccions al·lèrgiques.

Utilitza el bono imprescindibles i estalvia cuidant-te!

  • Entra a l’app Veritas i localitza el bono.
  • Fes la compra a Veritas i, quan adquiereixis per primera vegada cada imprescindible del bono, acumularàs 500 ecos per imprescindible. Fins a 2.500 ecos!
  • Si completes el bono, guanyaràs 1.000 ecos extra. Un total de 3.500 ecos!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Sandvitx de llegums i tàperes amb salsa de iogurt

Aquest gustós i nutritiu sandvitx de llegums és ideal per...

  • Ara a Veritas

Tofu – Tècniques de cuina

El tofu és una proteïna vegetal molt versàtil a la...

  • Ara a Veritas

Remenat de tofu amb tomàquets cirerols

Remenat de tofu amb tomàquets cirerols, una recepta simple i senzilla...