Ara a Veritas

Els imprescindibles de tardor de 2019

La baixada de les temperatures i la falta de llum són dos fets típicament de tardor que desafien l’organisme, el qual reacciona tornant-se més vulnerable i procliu a la tristesa. Hem seleccionat 5 imprescindibles de tardor que t’ajudaran a augmentar els nivells d’energia i reforçar el sistema immunitari. Els imprescindibles de tardor, 2019 - Veritas La medicina tradicional xinesa es regeix per la teoria dels cinc elements (aigua, fusta, foc, terra i metall) i per la relació que hi ha entre si. La tardor es relaciona amb l’element metall, associat als pulmons, la pell i l’intestí prim i, durant aquesta època és fonamental elevar l’ànim i mantenir el dinamisme. El primer fred afavoreix una entrada ràpida al cos de microorganismes (com bacteris, fongs o virus) que afecten sobretot l’aparell respiratori i provoquen l’aparició de refredats i grips. Amb la humitat i les baixes temperatures també es poden patir problemes de pell i dolors articulars i antiinflamatoris.

Els imprescindibles de tardor

Els nostres imprescindibles de tador són aliments especialment escollits per reforçar aquests òrgans, enfortir la salut i combatre la nostàlgia. Venen carregats de color i vitamines perquè els teus nivells d’energia estiguin ben amunt tot el dia. Els imprescindibles de tardor, 2019 - Veritas

Poma Golden

Una varietat de pell fina, textura cruixent i polpa suau i aromàtica que suporta molt bé les altes temperatures al forn o els fogons. Les pomes ecològiques són més saboroses i aporten més minerals que les no ecològiques perquè contenen més calci, zinc, fòsfor, ferro i potassi. A més, com que estan lliures de pesticides i residus químics, pots menjar-te-les tranquil·lament amb pell, la part on es concentren la majoria dels nutrients. Aquesta tardor, prepara delicioses postres com aquest pastís de poma i melmelada de taronja.

Panela de comerç just

A diferència del sucre blanc, la panela no ha estat sotmesa a cap procés de refinament, depuració o blanqueig, per la qual cosa conserva totes les vitamines, minerals i antioxidants presents a la canya de sucre. La panela Veritas, subministrada per Oxfam Intermón, contribueix a millorar la vida de molts dels petits productors de la regió de Piura, al Perú, on les famílies estan agrupades en una cooperativa i treballen les seves terres per fomentar el desenvolupament de la comunitat. Gràcies a aquest producte de comerç just els productors reben una prima directa i treballen en condicions dignes, sense discriminació i sense mà d’obra d’infantil.

Fusilli de llenties vermelles

Són ideals per incorporar a una dieta sana i equilibrada i donar un toc diferent als teus plats de pasta. Bona font d’hidrats, proteïnes i fibra, el seu ingredient principal és la farina de llegum 100%, sense base de blat. El seu gust suau permet moltes combinacions i tenen un atractiu color taronja intens, ja que estan elaborats amb farina de llenties vermelles, una varietat sense pellofa que resulta idònia per a nens i estómacs delicats.

Cúrcuma

Aquesta espècia gustosa i intensa és perfecta per aromatitzar postres i begudes i accentuar el sabor de molts plats. Gràcies al seu contingut en curcumina, alleuja la tristessa i et manté actiu i enfortit. La nostra cúrcuma ecològica procedeix del sud de l’Índia, de l’estat de Kerala, una regió amb un clima i un sòl idonis que afavoreixen el desenvolupament d’aquesta planta. Els agricultors que la conreen, organitzats en petites cooperatives, posen en valor el llegat dels seus ancestres recol·lectant, netejant i assecant el rizoma de cúrcuma amb mitjans exclusivament manuals i sense fer servir pesticides en cap moment. Prepara’t un deliciós curcuma latte amb rosquilles de poma.

Crema d’ametlles

L’ametlla aporta energia en forma de carbohidrats i àcids grassos, alhora que és rica en minerals i antioxidants que cuiden els ossos i mantenen el cervell actiu. La crema d’ametlles Veritas està elaborada al 100% amb aquesta fruita seca, sense greixos, sal ni sucres afegits i té un sabor exquisit perquè només té gust d’ametlla torrada; res més. Tot i que l’ametlla està protegida per la seva pell, si el cultiu no és ecològic es tracta amb químics que penetren a l’interior de la llavor i com que la fruita seca absorbeix fàcilment els pesticides, a causa del seu alt contingut en olis, és fonamental triar-la ecològica. Prepara amaniments deliciosos com el d’aquesta amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera.

Utilitza el bono imprescindibles i estalvia cuidant-te!

Els imprescindibles de tardor, 2019 - Veritas
  • Entra a l’app Veritas i localitza el bono.
  • Fes la compra a Veritas i, quan adquiereixis per primera vegada cada imprescindible del bono, acumularàs 500 ecos per imprescindible. Fins a 2.500 ecos!
  • Si completes el bono, guanyaràs 1.000 ecos extra. Un total de 3.500 ecos!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Pastís de poma i melmelada de taronja

Pastís de poma i melmelada de taronja, una opció deliciosa...

  • Ara a Veritas

Amanida de tofu fumat amb amaniment d’ametlles i pera

Amanida de tofu fumat, una proposta diferent i amb molts...

  • Ara a Veritas

Cúrcuma latte amb rosquilles de poma

Cúrcuma latte, una beguda de color groc intens a base...