Ara a Veritas

Els imprescindibles de tardor 2018

A la tardor, l’organisme necessita productes que enforteixin el nostre estat d’ànim, ens ajudin a eliminar toxines i reforcin el sistema immunitari per evitar grips, constipats o infeccions. Els nostres cinc imprescindibles de tardor t’ajuden a enfortir el cos i la ment! Tornen els imprescindibles! A Veritas t’ajudem a comprar i menjar millor recomanant-te cada estació cinc productes excepcionals perquè els incorporis a la teva llar i t’ajudin a preparar el cos i la pell de cara a la nova temporada.

Els imprescindibles de tardor 2018

Amb l’arribada de la tardor, les temperatures baixen i les hores de llum s’escurcen i, com a conseqüència, notem que el cos necessita una bona dosi d’energia. Per això, et proposem un plus de vitalitat amb els cinc imprescindibles de tardor.

Nutrició intensa i depuració

Els cereals integrals combinats amb llegums (mix de búrgul amb llenties) i el cacau pur aporten nutrients energètics com carbohidrats, vitamines i minerals revitalitzadors. I els vegetals com la col kale i els fermentats com el xucrut tenen funcions alcalinitzants i ajuden a eliminar toxines.

Reforça el cos i desperta la ment

El 80% del nostre sistema immunitari es troba als intestins i tot el que mengem pot estimular o inhibir les nostres defenses. La vitamina C que conté la col kale reforça la salut cardiovascular i augmenta les defenses naturals. Igualment, les vitamines del grup B (que contenen els cereals) equilibren el sistema nerviós i els minerals (com el magnesi del cacau) ens relaxen. A més, el cacau és fonamental en l’obtenció de serotonina, l’hormona del benestar. Hem afegit a la llista un dentífric de menta que conté una base de sorbitol i matèries primeres naturals d’origen ecològic per protegir i reforçar les dents.

Utilitza el bono imprescindibles i acumula ecos

  • Entra a l’app Veritas i localitza el bono.
  • Fes la compra a Veritas i, quan adquireixis per primera vegada cada imprescindible del bono, acumularàs 500 ecos per imprescindible. Fins a 2.500 ecos!
  • Si completes el bono sencer, acumularàs 1.000 ecos extra. Un total de 3.500 ecos!
Acumula ecos i bescanvia’ls per euros de descompte en les teves compres!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Col kale, imprescindible de tardor 2018

La tardor és un bon moment per introduir la col...

  • Ara a Veritas

Mix de búrgul i llegums, imprescindible de tardor 2018

El mix de búrgul i llegums és una combinació excepcional...

  • Ara a Veritas

Xucrut, imprescindible de tardor 2018

La xucrut és una de les maneres més antigues de...

  • Ara a Veritas

Cacau en pols, imprescindible de tardor 2018

El cacau en pols ecològic i de comerç just és...

  • Ara a Veritas

Dentífric de menta, imprescindible de tardor 2018

El dentífric de menta Viridis protegeix les dents sense alterar-ne...