Els imprescindibles d’estiu 2018

A l’estiu, el cos necessita una ració extra d’hidratació i productes lleugers i fàcils de digerir. Els nostres cinc imprescindibles t’ajuden a mantenir l’equilibri sense que amb prou feines te n’adonis.

Els imprescindibles d’estiu 2018

Digestions lleugeres

La calor alenteix les digestions. Dos bons aliats perquè el sistema digestiu funcioni bé són la quinoa i les llavors, molt nutritives i fàcils de digerir.

A més, a l’estiu solem canviar els hàbits alimentaris: mengem més fora de casa i tastem aliments nus. Incorporant a la dieta fermentats com el kombucha, ric en microorganismes vius, protegim la microbiota intestinal i enfortim el sistema immunitari.

Protecció de la pell

A l’estiu la pell ens demana antioxidants, aigua, vitamines i minerals. El tomàquet, per la seva riquesa en licopè, protegeix la pell enfront de la radiació solar. I, a més, ajuda a combatre la mala circulació, un problema que en aquesta estació s’agreuja perquè la calor dilata els vasos sanguinis.

Finalment, hem afegit a la llista un desodorant que transpira, alhora que hidrata i protegeix.

Troba els cinc imprescindibles en l’app Veritas, acumula ecos i bescanvia’ls per euros de descompte en les teves compres!