Ara a Veritas

Els imprescindibles d’estiu 2019

Amb l’estiu arriben els dies llargs i càlids i la llum solar a dojo. Perquè puguis gaudir de l’estació al 100% hem escollit 5 productes imprescindibles d’estiu. Els imprescindibles d'estiu 2019 - Veritas Les necessitats de l’organisme canvien durant l’època estival i el cos demana àpats senzills i sense complicacions, frescos, lleugers, plens de sabor i d’aigua! Perquè quan pugen les temperatures és important reposar l’aigua que es perd per evitar la deshidratació. Els aliments més hidratants són els que contenen, a més, vitamines, minerals i fibra.

Els imprescindibles d’estiu 2019

Cogombre

Sucós i cruixent, el cogombre està compost bàsicament per aigua, vitamines i sals minerals. És l’ingredient perfecte d’amanides, cremes fredes, sopes, salses, sucs, etc. Destaca per les seves propietats hidratants, diürètiques i depuratives, i gràcies a la seva aportació de vitamina C protegeix contra els radicals lliures i estimula el sistema immunitari i la producció de col3làgen. És recomanable menjar-se’l sencer, ja que la pell i les llavors concentren els nutrients més beneficiosos. Per això és fonamental que sigui ecològic i conreat sense herbicides ni pesticides. Et recomanem aquesta deliciosa i refrescant amanida oriental de cogombre.

Gaspatxo

Un plat molt complet amb un alt contingut en aigua i un gran poder antioxidant gràcies a la seva riquesa en vitamines A, C i E. A més, el seu ingredient principal, el tomàquet, conté licopè, un pigment que protegeix la pell dels rajols UV. El nostre gaspatxo ha estat elaborat amb ingredients de cultiu ecològic i de proximitat, sense adobs ni pesticides de síntesi. Està fet de manera artesanal i sense al·lergògens, com a casa, i únicament conté hortalisses fresques, oli d’oliva verge extra, sal i vinagre de vi.

Mousse d’espinacs

De textura delicada i cremosa, aquesta mousse ecològica està elaborada amb espinacs i llavors, sense base de tofu, cosa que significa que el seu contingut en verdura és més alt i el seu sabor és més intens que altres patés vegetals. És perfecta per preparar entrepans i torrades o com a ingredient en salses amanides, pastes, arrossos… La nostra mousse no porta conservants, potenciadors de gust ni sucres afegits, i com a espesidor porta goma de garrofí, una goma vegetal extreta de les llavors de garrofa.

Suc de poma Golden

Una beguda hidratant i remineralitzant, amb un gust que es caracteritza per un bon equilibri entre dolç i àcid, que ajuda a calmar la set, alhora que protegeix el sistema digestiu i és ideal en cas de vòmits o diarrea. Aporta vitamines del grup B i C, minerals, fibra, fitoquímics i flavonols antioxidants. El nostre és un suc de poma ecològic espremut a partir de pomes de la mateixa varietat, lliure de qualsevol tipus d’additiu i elaborat únicament amb fruita i no amb concentrats, com passa amb molts dels sucs del mercat, que es reconstitueixen amb aigua.

Esprai solar cara i cos +50

L’esprai cara i cos protecció +50 és un producte ecològic certificat per Ecocert i està lliure de parabens, alumini, fenoexitanol, alcohols de síntesi, parafines, silicones i derivats del petroli. Com que té un filtre mineral, actua com un escut (creant una pantalla física que protegeix des del moment en què s’aplica) i no penetra en la pell ni tapoca els porus, a diferència dels filtres químics, que poden actuar com a disruptors endocrins, i alterar la funció hormonal i interferir en la sudoració. Descobreix tots els seus ingredients. Imprescindibles d'estiu - Veritas

Utilitza el bono imprescindibles i estalvia cuidant-te!

  • Entra a l’app Veritas i localitza el bono.
  • Fes la compra a Veritas i, quan adquiereixis per primera vegada cada imprescindible del bono, acumularàs 500 ecos per imprescindible. Fins a 2.500 ecos!
  • Si completes el bono, guanyaràs 1.000 ecos extra. Un total de 3.500 ecos!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Amanida oriental de cogombre

Amanida oriental de cogombre, un entrant molt refrescant, ideal per...

  • Ara a Veritas

L’etiqueta d’un solar ecològic

A l’estiu és imprescindible protegir-se del sol, però és igualment...

  • Ara a Veritas

Amanides fresques amb un toc original

Amanides fresques amb un toc original, un menú elaborat per la...