Ara a Veritas

Els imprescindibles d’hivern 2019

Durant els mesos més freds de l’any, qual els nostres nivells d’energia baixen i els refredats estan a l’ordre del dia, necessitem aliments una mica més concentrats que ens proporcionin calories de manera saludables i ens ajudin a mantenir la temperatura interna. Els nostres cinc imprescindibles et protegiran el sistema immunitari, et cuidaran l’organisme i et faran sentir més vital i de més bon humor. Els imprescindibles d'hivern - Veritas Tornen els imprescindibles! A Veritas t’ajudem a menjar millor recomanant-te cinc productes excepcionals perquè els incorporis a la teva llar per preparar el cos i la pell en cada estació.

Els imprescindibles d’hivern 2019

Durant els mesos freds necessitem aliments que tinguin un efecte vigoritzant per combatre les baixes temperatures protegint el nostre sistema immunitari i ajudant a prevenir refredats. Per això et proposem un plus d’energia i vitalitat amb els cinc imprescindibles d’aquest hivern.

Reforç per a les defenses a l’hivern

L’hivern és l’estació més yin de l’any, segons la filosofia oriental. Una època de letargia i recolliment en la qual venen de gust plats calents que equilibrin el nostre organisme amb energia yang, com la tradicional sopa de miso japonesa o el tempeh de cigrons. L’arrel de gingebre també és calenta i picant. Es fa servir habitualment en infusió per prevenir i alleujar refredats o per aromatitzar sopes, peixos, guisats i fins i tot postres.

Vitalitat i hidratació intensiva

La farina ecològica de fajol és un aliment perfecte per a l’hivern perquè té un efecte vigoritzant que ajuda a combatre el fred, allunya la sensació de cansament i és un potent neuroprotector per la seva riquesa en vitamines del grup B. Així mateix, les baixes temperatures també afecten la salut de la pell. Les mans són una de les zones del cos que més pateix les agressions del fred i tendeixen a deshidratar-se i tornar-se aspres. Per això la crema de mans Viridis inclou olis essencials i principis actius extrets de la natura que tenen efectes calmants, hidratants i ajuden a la formació de col·lagen.

Utilitza el bono imprescindibles i acumula ecos

Bono imprescindibles d'hivern 2019 - Veritas
  • Entra a l’app Veritas i localitza el bono.
  • Fes la compra a Veritas i, quan adquireixis per primera vegada cada imprescindible del bono, acumularàs 500 ecos per imprescindible. Fins a 2.500 ecos!
  • Si completes el bono sencer, acumularàs 1.000 ecos extra. Un total de 3.500 ecos!
Acumula ecos i bescanvia’ls per euros de descompte en les teves compres!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Descobreix els imprescindibles d’hivern 2019

Descobreix els imprescindibles d'hivern, que t'ajudaran a protegir el teu...

  • Ara a Veritas

Púding de taronja, xia i gingebre

El púding de taronja té una textura molt suau i...

  • Ara a Veritas

Brownie de remolatxa

Brownie de remolatxa, saludable, esponjós er dins i cruixent per...

  • Ara a Veritas

Wraps sense gluten de tempeh i verdures

Wraps sense gluten de tempeh i verdures, una recepta fàcil,...