Els nostres clients
En l’actualitat, Veritas s’ha consolidat com la companyia líder a Espanya en alimentació ecològica, tant pel seu volum de vendes i ritme de creixement com per la seva extensa varietat de productes. La cadena de supermercats ha estat pionera en la introducció de nous productes amb certificació ecològica, com els destinats al públic infantil, els productes sense lactosa o els productes sense gluten, entre altres. 
Aquest fet ens ha permès passar d’unes 50.000 famílies consumidores habituals l’any 2010 a les 70.000 que estimem que compren de manera habitual i regular a les nostres botigues actualment.
A Catalunya, més de 100.000 famílies ja fan un consum habitual de productes ecològics.

Catalunya és la comunitat autònoma que té uns índexs de consum ecològic més elevats a l’estat espanyol. En aquest sentit, les estimacions apunten que a Catalunya el consum de productes ecològics es troba al voltant de l’1% sobre el total del sector d’alimentació, mentre que a la resta d’Espanya encara no s’arriba al 0,6%. Aquestes xifres, però, posen de manifest el camí que encara queda per recórrer, especialment si ens comparem amb els països del nord d’Europa, com Itàlia o França, on el consum de producte ecològic representa el 2,5%; Alemanya, entre un 4 i un 5%, o Àustria, Suïssa i Dinamarca, entre el 6 i el 7%.