Ara a Veritas

Els nostres reptes per al 2019

Volem ser valuosos per a tu i merèixer estar a casa teva, per això volem compartir amb tu els nostres reptes per al 2019, que ens comprometen amb la salut del planeta i de les persones. Fa 16 anys que contribuïm a millorar la salut del planeta i la de les persones que l’habitem, però no n’hem presumit. Creiem que ha arribat el moment de fer-ho, per la qual cosa a partir d’aquest any explicarem clarament totes aquelles iniciatives que ens ajudin a ser millors per al món.

La diferència entre el del i el per a

Sabem que confiaràs en nosaltres si et sents identificat amb el que fem i com som. Més si comparteixes el nostre propòsit. A Veritas creiem que som aquí per una raó: volem convertir-nos en el millor supermercat per al món (no del món). Ser el millor supermercat del món vol dir treballar des de l’interior, amb els nostres equips i col·laboradors sobre el per què d’aquest propòsit i aconseguir compartir-lo amb vosaltres, els clients que confieu en nosaltres cada dia.

Els nostres reptes per al 2019

Reforçar la salut

La salut és un eix fonamental de la nostra raó de ser, per la qual cosa, aquesta primavera llançarem una iniciativa revolucionària que té com a objectiu reforçar la salut, tant dels treballadors de Veritas com de totes les famílies que ens visiteu cada dia.

Iniciatives solidàries

L’acció social forma part del nostre ADN des de l’inici de Veritas. A les accions dutes a terme fins avui afegirem iniciatives solidàries de més impacte, amb un vincle especial amb la dona.

Avenços en sostenibilitat

Continuarem treballant per reduir els nivells de plàstic.
  • Eliminarem el plàstic afegit -el que depèn de Veritas-.
  • Dubstituirem envasos de plàstic per envasos més sostenibles en un bon nombre de productes de la nostra marca Veritas.
  • Treballarem amb els nostres proveïdors perquè ens ofereixin alternatives.

Personalització

Finalment, volem conèixer-te millor cada dia per poder oferir-te els continguts que més t’interessen. I tot això ho fem per convertir-nos en el millor supermercat per al món i per a tu.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Seguim creant impacte positiu com a B Corp

Som el primer supermercat d'Europa amb la certificació B Corp....