Ara a Veritas

Estalviem gairebé 20 milions de litres d’aigua amb els nostres uniformes més sostenibles

El nostre uniforme és més sostenible que el de la moda convencional perquè s’elabora amb materials respectuosos amb el planeta. Per aconseguir-ho, hem treballat amb empreses amb les quals compartim una mateixa filosofia de treball.

Hem estalviat gairebé 20 milions de litres d’aigua amb els nostres uniformes - Veritas

El 2017 vam decidir actualitzar els nostres uniformes, amb la premissa que fossin còmodes, moderns i, sobretot, més sostenibles. Des de llavors i fins a finals del 2021, ja hem estalviat 19.870.000 litres d’aigua en la confecció dels nostres polos i davantals. Tenim un estalvi de 1.600 litres d’aigua per cada davantal i 1.200 litres per cada polo.

  • Polos: 14.130.000 litres d’aigua.
  • Davantals llargs: 4.760.000 litres d’aigua.
  • Davantals curts: 980.000 litres d’aigua.

Hem estalviat gairebé 20 milions de litres d’aigua amb els nostres uniformes sostenible

Per aconseguir-ho, col·laborem amb empreses amb les quals compartim una mateixa filosofia de treball responsable i sostenible.

Els polos de Thinking Mu

Polos sostenibles - Veritas

Thinking Mu és una marca urbana de slow fashion establerta a Barcelona, certificada per Global Recicled i Fairtrade. Els polos que fabrica per a Veritas estan elaborats de manera respectuosa i ètica amb cotó orgànic; per conrear-lo no s’utilitzen pesticides ni fertilitzants, amb la qual cosa es redueix l’impacte mediambiental.

A més, el cultiu de cotó no ecològic exigeix enormes quantitats d’aigua, i el reg dels camps ha causat sequeres importants en diverses zones del planeta. Per fer-nos una idea de l’envergadura de les xifres n’hi ha prou amb comparar la diferència entre els 2.700 litres d’aigua que es necessiten per fabricar una samarreta de cotó no orgànic amb els 278 litres que s’utilitzen per a una de cotó ecològic.

Els davantals de Mud Jeans

Delantales sostenibles - Veritas

Mud Jeans és una empresa holandesa que treballa amb la valenciana Tejidos Royo, pionera en la innovació tèxtil. Disposa de les certificacions de Global Recicled Standard, Fairtrade i BCorp.

Els davantals que fabrica per a Veritas són funcionals i atractius, i estan elaborats amb un 65% de cotó orgànic reciclat i un 35% de cotó orgànic.

A més, el procés de tint requereix gran quantitat de productes químics tòxics i és una font massiva de contaminació de les aigües. En canvi, en els davantals Veritas no hem utilitzat cap mena de tint artificial, i l’energia utilitzada per reciclar i filar és solar.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

El nostre nou uniforme és sostenible

El nostre nou uniforme és sostenible perquè s’elabora amb materials...

  • Ara a Veritas

Propers reptes: petjada de carboni neutra i eliminació de plàstics afegits

Propers reptes: petjada de carboni neutra el 2022 i eliminació...

  • Ara a Veritas

Veritas i els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són una crida universal per...