Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
Els prebiòtics i els probiòtics s’inclouen en el concepte d’aliment funcionals, ja que a més de destacar per les qualitats nutricionals, equilibren la flora intestinal i aporten beneficis addicionals per a la salut.
La població bacteriana de l’intestí forma un dels sistemes més complexos de l’organisme, i els últims estudis han revelat que la flora intestinal influeix en el sistema immunitari. El consum d’aliments prebiòtics i probiòtics (iogurts, amanides, fruita i verdura) afavoreix el creixement de bacteris beneficiosos per a l’intestí, alhora que combat els nocius, de manera que reforça el sistema immunitari i la salut. Tant els prebiòtics com els probiòtics tenen un efecte metabòlic dels greixos i prevenen les infeccions intestinals.
Són hidrats de carboni que el cos no digereix i afavoreixen el creixement de bacteris beneficiosos. Podem dir que són l’aliment dels probiòtics i n’afavoreixen la reproducció. Els prebiòtics es troben en la carxofa, xicoira, plàtan, civada, ordi, llegums, patata, moniato, all, ceba, porro i espàrrecs.
Són microorganismes (bacteris o llevats no patògens) que contribueixen a mantenir l’equilibri de la flora intestinal, reforcen les defenses i milloren la salut en general. És important que sobrevisquin al procés digestiu perquè arribin al còlon en una quantitat considerable. Es troben normalment en els aliments fermentats com el iogurt, quefir, llet i formatge de cabra, xucrut, algues, sopa de miso, tempeh i xocolata negra.
Troba tots els aliments a la botiga en línia.