Ensalada russa de quinoa amb amaniment d’hummus

Una recepta molt completa i saludable realment senzilla de preparar. En pocs passos obtindràs una nutritiva, apetitosa i refrescant ensalada russa de quinoa amb un alt contingut en proteïnes, ferro i antioxidants.

Gaudeix d’aquesta preparació que ens ofereix la food blogger Laura Because.

Ensalada russa de quinoa amb amaniment d’hummus

Ingredients:

Elaboració:

  1. Cou la quinoa en aigua amb sal i reserva-la.
  2. Trosseja la ceba tendra a la juliana i renta els tomàquets i talla’ls per la meitat.
  3. En una safata de forn col·loca els tomàquets i la ceba tendra, assaona-ho i rega-ho amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra, rosteix-ho a 180 °C durant 30 minuts i deixa-ho refredar.
  4. En una safata d’amanida barreja la quinoa amb l’hummus i afegeix-hi les fulles verdes, els tomàquets rostits i el bonítol esmicolat.
  5. Pots servir l’ensalada russa freda o a temperatura ambient.

Gaudeix d’altres receptes amb cereals.