Entrevistes


  • Entrevistes

Silvio Elías: «El que et preocupa a tu també ens preocupa a nosaltres»

Aquest 2020 celebrem 20 anys! Per aquest motiu, entrevistem a...

  • Entrevistes

Doctor Pere Gascón: «El 35% dels càncers estan relacionats amb l’alimentació»

Actualment, el doctor Pere Gascón és al capdavant del Laboratori...

  • Entrevistes

Nani Moreno: «L’alimentació saludable no és un sacrifici, sinó una oportunitat»

Des de la seva fundació el 2013, Menjadors Ecològics lluita...

  • Entrevistes

Dàmaris Martínez: «L’àpat ha de ser un moment relaxat i sense distraccions»

Dàmaris Martínez treballa al servei de gastroenterologia, hepatologia i nutrició...

  • Entrevistes

Carlos de Prada: «Els aliments ecològics tenen més substàncies beneficioses i menys de perjudicials»

Carlos de Prada ha dedicat gran part de la seva...

  • Entrevistes

Elisa Mora: «La banalització de la dieta sense gluten genera molts problemes»

Elisa Mora és coautora, juntament amb Nuria Pablos, de Sin...

  • Entrevistes

Á. Quintas: «Davant d’un mal de panxa, hem de repassar l’alimentació»

Al seu últim llibre "Por qué me duele la tripa....

  • Entrevistes

Alba Adot: «No recomano la dieta cetogènica per perdre pes»

Ja sabem que una alimentació equilibrada és fonamental per tenir...

  • Entrevistes

Marc Vergés: «Tenim raons per pensar que certs edulcorants poden perjudicar la microbiota»

De la microbiota en sentim a parlar sovint, però en...

  • Entrevistes

Miquel Porta: «Si volem reduir la càrrega corporal de tòxics convé menjar aliments ecològics»

El doctor Miquel Porta és investigador de l’Institut Hospital del...

  • Entrevistes

Marta Sanahuja: «Ens pensem que menjar sa és avorrit i no és veritat»

Marta Sanahuja va estudiar Publicitat i Relacions Públiques seguint el...

  • Entrevistes

J.Giménez: «A un gran esportista la nutrició el pot convertir en excepcional»

Jaume Giménez és una de les grans autoritats del nostre...

  • Entrevistes

Montse Navarro: «Estic molt contenta d’haver aportat el meu granet de sorra a la companyia»

Després de treballar 18 anys a Veritas, la nostra companya...

  • Entrevistes

R.M Lamuela: «Els aliments vegetals de cultius ecològics tenen més elements bioactius que els de cultius convencionals»

Rosa Maria Lamuela-Raventós és catedràtica del departament de Nutrició, Ciències...

  • Entrevistes

Aitor Sánchez: «L’alimentació sostenible i la saludable estan totalment alineades»

Aitor Sánchez és un dels nutricionistes i divulgadors científics més...

  • Entrevistes

Marta Tafalla: «Si canviem ara, ho podem fer cap a una forma de vida millor»

Marta Tafalla analitza la relació entre éssers humans, la resta...

  • Entrevistes

Gloria Carrión: «Cada vegada som més conscients que el món necessita un canvi»

Fa més de set anys, Gloria Carrión va crear el...

  • Entrevistes

Esther Vivas: «La pagesia té nom de dona, però és un nom invisible»

Esther Vivas és autora de llibres com “Mama desobedient” i...

  • Entrevistes

Odile Fernández: “hi hauria d’haver nutricionistes a totes les unitats d’oncologia”

Odile Fernández, és metge de família. Va tenir un càncer...

  • Entrevistes

Salvador Domínguez: “les administracions solen afavorir més les empreses que els consumidors”

Salvador Domínguez és president de la Unió de Consumidors de...

  • Entrevistes

Elena Maestre: “una alimentació saludable comença en allò que comprem”

Elena Maestre és diaetista-nutricionista i membre de la junta de...

  • Entrevistes

José Molina: “La cistella de la compra d’un celíac s’encareix 910€”

José Molina és president de l'Associació Celíacs de Catalunya, que...

  • Entrevistes

Raúl Sánchez: “Veritas fa un pas més i considera que la seva responsabilitat social corporativa passa per retornar a la societat el benefici que obté”

Raúl Sánchez fa 23 anys que treballa per a l'Associació...

  • Entrevistes

David Gasol: “fer una dieta vegetariana responsable beneficia tothom”

La crisi climàtica ens està obligant a replantejar-nos moltes coses,...

  • Entrevistes

Jonathan Safran Foer: “per millorar la crisi climàtica hem de reducir dràsticament el consum de carn”

L'escriptor nord-americà Jonathan Safran Foer explica quins canvis senzills podem...

  • Entrevistes

Damien Carbonnier: “el dejuni depura l’organisme i millora el rendiment intel·lectual”

Damien Carbonnier, fundador del mètode Mi Ayuno. Fa set anys...

  • Entrevistes

Bet Plans: “gràcies al menuari s’acaba normalitzant el fet de menjar verdura cada dia”

Fa uns anys, desesperada perquè no aconseguia organitzar els àpats...

  • Entrevistes

Marieta Fernández: “el risc del càncer de mama es pot prevenir en un percentatge alt”

Marieta Fernández és catedràtica de la Universidad de Granada i...

  • Entrevistes

Fernando Valladares: “una biodiversitat rica i en equilibri redueix el risc de pandèmies”

Fernando Valladares és investigador del CSIC -Centre Superior de Recerques...

  • Entrevistes

Lucía Martínez: “discutir si embarassades o nens poden seguir una dieta vegetariana hauria d’estar superat”

Lucía Martínez, dietista-nutricionista experta en nutrició vegetariana, forma part d'una...

  • Entrevistes

Marc vergés: “els greixos no només no ens engreixen, sinó que ens ajuden a aprimar-nos”

Parla amb passió i amb la convicció que la salut...

  • Entrevistes

Xavier Pellicer: “jo no sóc aquesta persona ni la vull ser, vull ser jo”

Xavier Pellicer és un xef reconegut amb estrella Michelin i...

Ver más entradas