Menus
Equilibri vegà
Dilluns
Dinar
- Puré de pastanaga i coco amb gingebre
- Carbassons farcits de mill, panses i tofu fumat
Sopar
- Amanida de ruca, capdells, mandarina i anacards
- Truita de farina de cigró amb ceba i curri
Dimarts
Dinar
- Crema de bròquil, porro i llavors de carbassa
- Polenta amb nous, tomàquet, xampinyons i romaní
Sopar
- Sopa de miso amb azukis i oli de sèsam
- Patates al forn farcides de formatge vegà i orenga
Dimecres
Dinar
- Amanida de faves, mongetes i raves
- Broquetes de pebrots, carbassó i seitan amb xucrut
Sopar
- Fideus soba amb tirabecs, remolatxa i shoyu
- Rotllets d’albergínia i tofu amb tomàquet i alfàbrega
Dijous
Dinar
- Amanida de cols, alga dulse, pastanaga i tamari
- Llenties amb arròs integral, poma i menta
Sopar
- Sopa de miso amb azukis i oli de sèsamCarpaccio de tomàquet amb paté d’algues i germinat de remolatxa
- Crep de fajol farcit de samfaina
Divendres
Dinar
- Paella vegetal de quinoa
- Nuggets de tofu i xiitake amb xips de kale
Sopar
- Amanida tèbia de mongetes i espàrrecs de marge amb vinagreta de gerds i ametlles
- Lasanya vegetal amb beixamel de civada
Desayuno
- Crema de mill amb beguda d’ametlles
- Poma
- Dàtil i llavors de chía
- Te verd
Brenar
- Fruita fresca
- Fruita seca activada
Consell
- Combinar cereals integrals amb llegums i llavors durant la jornada ajuda a obtenir proteïnes d’alt valor biològic.
- Ferments no lactis com xucrut, miso, tamari o ume eviten l’alteració de la microbiota intestinal.
- Per obtenir omega-3 incorpora lli, chía i nous a la dieta.