Espaguetis de carbassó amb bolonyesa vegana

Els espaguetis de carbassó o zoodles són una manera divertida de gaudir de totes les propietats d’aquesta hortalissa; rica en vitamines i minerals i baixa en carbohidrats, és ideal en dietes d’aprimament.

En aquesta ocasió acompanyem els espaguetis de carbassó d’una bolonyesa vegana, amb soja texturitzada, verdures i espècies.

Espaguetis de carbassó amb bolonyesa vegana

Espaguetis de calabacín con boloñesa vegana - Recetas - Veritas

Ingredients:

Elaboració: 

  1. Talla les verdures: la ceba a la juliana, els alls a làmines i la pastanaga, l’api (sense les fulles) i els bolets a daus petits.
  2. Tira un bon raig d’oli d’oliva verge extra en una paella i fes les verdures a foc mitjà durant uns 5 o 7 minuts, remenant de tant en tant.
  3. Afegeix-hi la soja texturitzada i el tamari. Remena-ho i cou-ho durant uns minuts més. Després, afegeix-hi el vi i continua-ho coent.
  4. Finalment, afegeix el tomàquet sencer pelat i aixafa els tomàquets amb una espàtula, fent que s’integrin bé amb la resta d’ingredients. Afegeix-hi el brou de verdures, les espècies i un pessic de sal. Continua-ho cuinant i remenant durant uns 15 minuts més.
  5. Mentrestant, amb un espiralitzador prepara els espaguetis de carbassó.
  6. Salta’ls un parell de minuts en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra.

Descobreix la nostra proposta de receptes receptes veganes.