Receptes
Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto
Els espaguetis de quinoa reial i arròs no contenen gluten, per la qual cosa són aptes per a celíacs, i es converteixen en l’aportació energètica ideal per a nens, esportistes i persones actives en general.

Espaguetis de quinoa reial amb salsa pesto
Ingredients:
- 150 g d‘espaguetis de quinoa reial i arròs
- 2 manats d’alfàbrega fresca
- 2 cullerades de pinyons sense torrar
- 1 gra d‘all
- 1/2 cullerada d’‘oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Elaboració:
- Separa les fulles d’alfàbrega dels manats i reserva-les.
- Posa a bullir una olla gran amb aigua i sal i, mentre s’escalfa, barreja les fulles d’alfàfrega, els pinyons, l’all i l’oli d’oliva i tritura-ho amb la batedora de mà fins a obtenir-ne un puré fi.
- Salpebra-ho i bat-ho de nou.
- Quan l’aigua comenci a bullir afegeix-hi la pasta i deixa-la coure entre 13 i 15 minuts.
- Escorre els espaguetis, posa’ls en un bol i condimenta’ls amb la salsa.
- Rectifica-ho de sal i pebre si cal i incorpora-hi un rajolí d’oli d’oliva.
Contingut relacionat
- Receptes
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet
Espirals de llenties vermelles amb salsa de tomàquet, combina l'atractiu...
- Receptes
Pasta de llenties amb espinacs i dàtils
Pasta de llenties amb espinacs i dàtils, una font d'hidrats...
- Receptes
Amanida de pasta
Rica en carbohidrats, la pasta és un dels aliments preferits...