Llegir etiquetes

L’etiqueta d’uns canelons de carn ecològics

Hem analitzat l’etiqueta dels canelons de carn ecològics de la Cuina Veritas i l’hem comparada amb la d’uns no ecològics.

L'etiqueta d'uns canelons de carn ecològics - Veritas

El 26 de desembre, a moltes cases no falten els tradicionals canelons, un plat que aprofita l’excedent del clàssic rostit de Nadal.

Aquest plat tradicional de l’hivern requereix cert temps per cuinar-lo, per la qual cosa solem triar opcions preparades per gaudir-ne tots el dies de l’any.

No obstant això, és important seleccionar-lo amb ingredients de qualitat. Hem analitzat l’etiqueta dels canelons de pollastre ecològics de la Cuina Veritas i l’hem comparada amb la d’uns no ecològics.

L’etiqueta d’uns canelons de carn ecològics

En la recepta ecològica trobem només ingredients naturals que podem trobar a qualsevol cuina: la carn de pollastre, el tomàquet, la ceba, l’oli d’oliva verge extra, la llet o la farina de blat.

L'etiqueta d'uns canelons de carn ecològics - Veritas

En canvi, en la no ecològica s’afegeixen carns barrejades juntament amb conservants i additius com midó modificat de patata, brou processat amb maltodextina de patata, proteïna hidrolitzada de blat de moro, sorbat potàssic o difosfat de disodi.

L'etiqueta d'uns canelons de carn no ecològics - Veritas

La carn, protagonista de la recepta tradicional

L’ingredient clau de la recepta és la carn; mentre que al plat no ecològic trobem una mescla de carns processades (pollastre, porc i vedella), en l’ecològic només s’utiliza carn de pollastre ecològica, una carn tendra i melosa, rica en minerals i greixos saludables, unes característiques oposades a la carn de pollastre no ecològic, en què es perd part del gust i propietats nutricionals.

Canelons de verdures o gall dindi

Com que inclou ingredients ecològics, es garanteix el sabor i l’aroma del plat, a més de potenciar-ne les qualitats nutritives. Si vols gaudir-ne d’una plat saborós com els que fan les àvies, et convidem a tastar les varietats ecològiques de canelons de verdures o gall dindi.

L’essència de la Cuina Veritas és aprofitar al màxim els ingredients i recrear els plats més tradicionals que aconseguien deixar petjada en el paladar fent servir només ingredients 100% ecològics.

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’unes croquetes de bolets ecològiques

Tots gaudim d'un bon plat de croquetes casolanes. Típiques de...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’uns macarrons a la bolonyesa ecològics

L'etiqueta d'uns macarrons a la bolonyesa ecològics Els macarrons a...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’una hamburguesa ecològica

L’hamburguesa de vedella és un dels productes més consumits a...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un torró ecològic

El torró és un clàssic de les festes nadalenques, però...