Llegir etiquetes

L’etiqueta d’uns macarrons a la bolonyesa ecològics

L’etiqueta d’uns macarrons a la bolonyesa ecològics

Els macarrons a la bolonyesa són un plat tradicional, senzill i soborós; per això, moltes vegades triem una opció ja preparada, i així ens estalviem el temps de cuinar-ho. En aquests casos, és important seleccionar el plat amb ingredients d’alta qualitat nutritiva.

Hem analitzar l’etiqueta d’un plat de macarrons a la bolonyesa ecològic de la Cuina Veritas i l’hem comparada amb un de no ecològic.

L’etiqueta d’uns macarrons a la bolonyesa ecològics

Observem que la recepta ecològica fa servir els mateixos ingredients que utilitzariem si els cuinéssim a casa: una base de macarrons acompanyats per un sofregit de tomàquet, carn picada, ceba, pastanaga, oli d’oliva verge extra, sal i all; ingredients 100% naturals i de qualitat nutricional excel·lent.

L'etiqueta d'uns macarrons a la bolonyesa ecològics - Veritas

Per contra, en l’opció no ecològica s’afegeixen conservants en ingredients tan comuns com la salsa de tomàquet (fabricada amb midó de blat de moro i aromes naturals), a més de colorants i additius com el sufat sódic.

L'etiqueta d'uns macarrons a la bolonyesa no ecològics - Veritas

Un dels ingredients més importants de la salsa original és la carn. En la recepta de la Cuina Veritas trobem un 17% de carn picada de porc i vedella: com que és carn ecològica, garantim que es conservi intacte el seu alt contingut en proteïnes. Tanmateix, en la no ecològica observem només un 6% de preparat de carn picada, principalment elaborada amb conservants com la dextrosa o el citrat de sodi.

Els nostres macarrons a la bolonyesa s’elaboren a la nostra pròpia cuina, on preparem els nostres plats preparats seguint la recepta tradicional, només amb ingredients 100% ecològics de primera qualitat.

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un hummus ecològic- Llegir etiquetes

L’hummus ja se situa entre els bàsics de moltes cases,...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un torró ecològic

El torró és un clàssic de les festes nadalenques, però...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’uns cereals d’esmorzar ecològics

Començar el dia amb un bol de cereals és una...

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’un formatget ecològic

Els formatgets són un dels aliments preferits dels més petits,...