Atención al cliente
De lunes a viernes de 9 a 20 h y sábados de 9 a 14 h (excepto festivos).
Els macarrons a la bolonyesa són un plat tradicional, senzill i soborós; per això, moltes vegades triem una opció ja preparada, i així ens estalviem el temps de cuinar-ho. En aquests casos, és important seleccionar el plat amb ingredients d’alta qualitat nutritiva.
Hem analitzar l’etiqueta d’un plat de macarrons a la bolonyesa ecològic de la Cuina Veritas i l’hem comparada amb un de no ecològic.
Observem que la recepta ecològica fa servir els mateixos ingredients que utilitzariem si els cuinéssim a casa: una base de macarrons acompanyats per un sofregit de tomàquet, carn picada, ceba, pastanaga, oli d’oliva verge extra, sal i all; ingredients 100% naturals i de qualitat nutricional excel·lent.
Per contra, en l’opció no ecològica s’afegeixen conservants en ingredients tan comuns com la salsa de tomàquet (fabricada amb midó de blat de moro i aromes naturals), a més de colorants i additius com el sufat sódic.
Un dels ingredients més importants de la salsa original és la carn. En la recepta de la Cuina Veritas trobem un 17% de carn picada de porc i vedella: com que és carn ecològica, garantim que es conservi intacte el seu alt contingut en proteïnes. Tanmateix, en la no ecològica observem només un 6% de preparat de carn picada, principalment elaborada amb conservants com la dextrosa o el citrat de sodi.
Els nostres macarrons a la bolonyesa s’elaboren a la nostra pròpia cuina, on preparem els nostres plats preparats seguint la recepta tradicional, només amb ingredients 100% ecològics de primera qualitat.
L’hummus ja se situa entre els bàsics de moltes cases,...
El torró és un clàssic de les festes nadalenques, però...
Començar el dia amb un bol de cereals és una...
Els formatgets són un dels aliments preferits dels més petits,...