Consells

Exercicis per dormir d’una tirada

Afegir als teus costums una senzilla rutina d’exercicis relaxants abans d’anar a dormir és el millor remei per dormir d’una tirada. Exercicis per dormir d'una tirada - Consells - Veritas

Exercicis per dormir d’una tirada

Postura del vent

Estira’t de cap per amunt, doblega els genolls cap al pit, inhala i abraça els genolls amb els braços. Quan exhalis pressiona els genolls contra l’abdomen. Repeteix-ho deu vegades.

Peus a la paret

Col·loca un coixí doblegat al costat de la paret, estira’t i pressions els glutis contra la paret. Aixeca els peus, recolza’ls contra la paret i estén els braços als costats obrint el pit. Relaxa’t i respira mantenint la postura durant un minut.

Costelles ben estirades

Passa una mà sobre el cap, recolza-la a l’orella contrària i deixa caure el tors cap a aquest costat. Ajunta els dits de l’altra mà i empeny les costelles. En inspirar, posa el cos en posició vertical. Repeteix-ho diverses vegades a cada costat.

Vèrtebra a vèrtebra

Asseu-te a la vora del llit amb les plantes dels peus recolzades a tera, deixa caure el tronc cap endavant a poc a poc, començant pel cap i baixant vèrtebra a vèrtebra. Respira tres vegades i comença el camí de tornada.

La tortuga

De genolls al llit, amb el tronc cap endavant i el pes repartir entre les extremitats, avança els braços i recolza el nostre a les mans, relaxant braços i cap. Respira deu vegades. Mantenint la posició, obre els genolls sense separar els peus i respira deu vegades més.

Torsió relaxant

Estira’t de cap per amunt al llit, flexiona els genolls amb les plantes dels peus recolzades al llit i els peus separats a l’altura de les espatlles. Abaixa les cames cap a la dreta i torna al centre tres vegades. La quarta vegada que abaixis, queda’t en aquesta posició i respira quatre vegades. Repeteix el mateix exercici cap a l’esquerra. Descobreix les tècniques per evitar el mal d’esquena.

Contingut relacionat

  • Consells

El sopar perfecte

L'objectiu de l'últim àpat del dia és afavorir un descans...

  • Consells

Com evitar tenir ulleres

Solem associar les ulleres fosques amb l'estrès, el cansament i...

  • Consells

Tècniques per evitar el mal d’esquena

Tècniques per evitar el mal d'esquena, que pot ser originat...