Ara a Veritas

Fans de Veritas

Els nostres clients són els autèntics protagonistes del model de transformació que promovem. Ells són els fans de Veritas, les persones que van als nostres establiments perquè es volen cuidar i perquè les seves decisions de compra responen a una consciència social i mediambiental.

Què opinen els nostres clients sobre Veritas?

Hem preguntat als nostres clients per què compren a Veritas. Descobreix les seves opinions!

«La meva mare em va inculcar menjar sa i jo, sense voler-ho i gràcies a Veritas, ho he inculcat als meus fills»

Anna i Eugènia

«Triem Veritas perquè ens dona la tranquil·litat de saber que el que mengem a casa és ecològic»

Anna i Marta

«Per nosaltres el menjar és un plaer i quan el producte és ecològic és el doble de gratificant perquè el sabor és sabor real»

Juan Luis i Uliana

La La veu dels fans de Veritas

A continuació us deixem quatre històries de persones que compren habitualment als nostres supermercats. Testimonis reals que ens transmeten que comprar aliments ecològics és cuidar la nostra salut i el medi ambient. Coneix els fans de Veritas!

«Tota la seva fruita i verdura són ecològiques»

Albert.

«L’ecologia és un benefici per al nostre cos, la terra i els animals»

Núria i Meritxell

«Tenen de tot i, com que tot és ecològic, cuido els meus»

Paula, Laura i Clara.

«Tot té certificat ecològic»

Julio i Marisa.

Històries reals

Des dels nostres orígens, a Veritas hem promogut una alimentació ecològica i saludable, però el nostre model de companyia va més enllà del producte. Per això, els fans de Veritas són persones del carrer que representen qui som, què fem i com ho fem.

Per fer els vídeos vam fer un càsting online al qual estaven convidats a participar tots els nostres clients sense que importessin característiques com l’edat, el gènere o la talla. Els candidats s’havien de presentar mitjançant un vídeo de 30 segons en què expliquessin per què compren i confien en Veritas i per què és important per a ells l’ecologia. Després de rebre gairebé 100 vídeos de presentació, es va seleccionar les persones que finalment han protagonitzat els quatre vídeos de “La veu dels fans de Veritas”.