Ara a Veritas

Fem 15 anys i volem celebrar-lo amb tu!

Fem 15 anys i volem celebrar-lo amb tu! Des que es va crear el 2002 la primera botiga no hem deixat de créixer. Avui continuem evolucionant i ho fem, com sempre, al servei del nostre propòsit inicial: ajudar les persones a alimentar-se millor. El viatje va començar fa 15 anys, quan el nostre fundador va entrar en contacte amb els aliments ecològics a Holanda. Des d’aleshores, treballem per oferir una alimentació saludable per a tothom, amb productes de qualitat respectuosos amb la persona, la societat i el medi ambient, i sempre fidels als nostres compromisos:
 • Salut: l’alimentació ecològica és una inversió en salut i benestar gràcies a la total absència de químics, per la qual cosa els aliments són més rics en nutrients, a més de moltes altres propietats.
 • Gust: els aliments mantenen el seu gust ancestral, exactament el que els correspon.
 • Biodiversitat alimentària: oferim més varietat de productes per posar a la disposició del consumidor la millor qualitat nutricional. Per exemple, hem recuperat varietats antigues de fruites i hortalisses, i oferim la possibilitat de gaudir de rebosteria elaborada amb xarop d’atzavara i sense sucre.
 • Sostenibilitat: creem valor econòmic, mediambiental i social; contribuïm així al benestar i progrés de les generacions futures i presents.
 • Proximitat: els nostres productes provenen de llocs propers i la relació amb proveïdors i clients està basada en les relacions humanes per sobre de les comercials.
 • Persones: són, sens dubte, la clau de l’èxit de l’empresa i el nostre equip està molt implicat en l’alimentació ecològica i en un estil de vida saludable.
 • Consum conscient i responsable: ajustem el consum a les necessitats reals i donem informació rigorosa per ajuder les famílies a prendre decisions de compra més adeqüades.
Un viatge és molt més enriquidor quan es fa amb els companys adequats. A Veritas no entenem el camí sense la seva estreta col·laboració i esperem continuar compartint junts les moltes experiències que ens queden per viure.
 • El nostre equip: la passió dels inicis es manté intacta en tots els que formem l’equip Veritas, perquè la responsabilitat de proporcionar la millor alimentació possible és de tots i cadascun de nosaltres.
 • Els nostres proveïdors: són aquells que en el seu moment van apostar per nosaltres i nosaltres per ells. Els que s’esforcen cada dia per aconseguir el millor producte, els que respecten la terra, els que fan això de tota la vida o els que han decidit capgirar la seva existència i dedicar-se al que realment els fa feliços. Ells són els nostres estimats companys de viatge. Coneix les seves històries.
Durant aquests 15 anys hem anat creixent a força de reptes i preguntes. Preguntes que responien als interessos d’un comprador cada vegada més conscienciat de l’origen dels aliments i del procés que han seguit fins a arribar a la taula. La resposta es troba en els nostres compromisos, però la solució passa per les nostres mans.
 • Podem menjar més sa i gaudir dels gustos tradicionals, eliminant de la dieta conservants, pesticides, hormones o transgènics i a un preu assequible? La responsat és sí, i entre moltes altres iniciatives, hem creat una marca pròpa per aconseguir-ho. La marca Veritas neix amb l’objectiu d’oferir productes amb un gran valor afegit. El resultat és que ens permet tenir un producte excepcional a un preu competitiu.
 • Es pot gaudir d’un pa ben fet, artesà i ecològic? Per descomptat que sí! El nostre pa es distingeix per sabor intens del cereal ecològic del qual procedeix, per l’olor característica de pa rústic acabat de fer i té una molla molt lleugera i una crosta cruixent que el fa irresistible. L’elaborem artesanalment al nostre obrador, un a un, a partir de masa mare i amb llargs processos de fermentació. D’aquesta manera es conserva més temps fresc i no n’hi han dos pans iguals.
 • Es posible una cuina saludable, sostenible i solidària? Una vegada més contestem que sí i ho vam demostrar amb La Cuina Veritas, una iniciativa pionera que té per objectiu lluitar contra el malbaratament alimentari. Aprofitem els aliments que sabem que no es vendran, per algun detall del seu aspecte, i elaborem nous productes amb valor afegit, deliciosos i altament nutritius. Un proyecte innovador – pel qual hem rebut premis- solidari i, per descomptat, ecològic, que va veure la llum el 2013 i que des de llavors respon a l’anomenada triple sostenibilitat: l’ambiental, la social i l’econòmica.

Fem 15 anys i volem celebrar-lo amb tu!

Del 9 al 23 de novembre, sortegem 15 compres d’un any GRATIS, 15 estàncies a Mas Salagros ecoresort & Aire ancient baths i 15 bicicletes Orbea Urban. A més, en més de 200 productes estrella, la 2º unitat a meitat de preu!

Fes una compra i participa al sorteig!

Bases legals de la promoció Aniversari de Veritas PRIMERA. Empresa organitzadora Ecoveritas, SA, amb domicili social al c/ Diputació, 247, i NIF A-62772629 (d’ara endavant, “Veritas”), promou el sorteig denominat “Sorteig Aniversari” per celebrar el seu 15è aniversari. Aquest sorteig es regirà per aquestes bases legals (les “bases legals”): SEGONA. Període de la promoció El termini durant el qual es podrà participar en el sorteig començarà el 9 de novembre de 2017 a les 09.00 hores (hora peninsular espanyola) i finalitzarà el 23 de novembre de 2017 a les 23.59 hores (hora peninsular espanyola), tots dos inclosos. TERCERA. Àmbit territorial de la promoció Aquesta promoció és vàlida a tot el territori d’Espanya. QUARTA. Naturalesa de la promoció La participació en aquesta promoció és gratuïta, si bé únicament hi podran participar els clients que hagin fet una compra mínima de 5 € (IVA inclòs), i s’articularà sota la mecànica de sorteig davant notari. L’objecte d’aquesta promoció és incentivar la compra dels productes comercialitzats per Veritas, així com l’obtenció de les dades de contacte dels consumidors per fer-les servir amb finalitats informatives, comercials i publicitàries, per a la qual cosa Veritas crearà una base de dades de caràcter personal que complirà els requisits que preveu la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades (d’ara endavant, “LOPD”). CINQUENA. Legitimació per participar Podran participar en la promoció, d’acord amb el que preveuen les bases, totes les persones físiques que compleixin les condicions següents:
 • Ser persones físiques. • Ser majors d’edat en el moment de començar la promoció. • Ser residents a Espanya i amb DNI/NIE en vigor. • Inscriure’s degudament a la promoció a través de la pàgina de compra online de Supermercats Veritas o en les butlletes disponibles a les botigues físiques. • Acceptar i complir íntegrament el contingut d’aquestes bases.
Queden excloses de la participació en la promoció:
 • Les persones que no compleixin els requisits esmentats anteriorment. • Empleats o familiars fins a segon grau de consanguinitat o afinitat d’empleats per Veritas. • Les persones que mantinguin una relació mercantil amb Veritas, així com els familiars fins a segon grau de consanguinitat o afinitat d’aquestes persones.
Veritas es reserva el dret d’excloure, sense avís previ, totes les persones que facin un ús fraudulent o contrari a la bona fe de la promoció. Si no es compleixen les condicions anteriors, es perdrà el dret al premi. SISENA. Mecànica de la promoció
 1. A) Inscripció: el període d’inscripcions és del 9 de novembre de 2017 al 23 de novembre de 2017, inclosos. Durant la vigència de la promoció, s’habilitarà:
 • Un formulari/butlleta de participació a les botigues. • Un formulari de participació a la botiga online de Veritas.
Amb cada compra mínima de 5 € una persona podrà fer una inscripció per participar en el sorteig, en conseqüència, una mateixa persona hi podrà participar més d’una vegada.
 1. B) Mecànica: els participants hauran d’emplenar amb informació i dades exactes i veraces tots els camps existents en el formulari habilitat per a l’ocasió.
 2. C) Elecció de guanyadors: davant notari. Cada participant opta només a un premi, per la qual cosa una vegada un participant obtingui un premi perdrà la possibilitat d’obtenir un altre premi.
 3. D) Anunci de guanyadors: se’ls comunicarà personalment, per via telefònica o per correu electrònic, i també es publicarà al lloc web de Veritas.
A l’efecte d’atendre qualsevol dubte o consulta sobre el sorteig, els participants poden dirigir-se per correu electrònic a l’adreça següent: info@ecoveritas.es. SETENA. Premis Se sortejaran:
 • 15 compres anuals en botigues Veritas o Veritas online, valorades en 1.800 € (IVA inclòs) cadascuna. Es pot gastar un màxim de 150 €/mes (IVA inclòs). • 15 bicicletes Orbea model Katu50, valorades individualment en 299,00 € (IVA inclòs). • 15 estades per a dues persones a l’Hotel Eco – Resort Mas Salagros de Vallromanes (Barcelona). Inclou: un sopar a la carta (sense beguda), allotjament per a un nit, spa i esmorzar. Cada estada es valora, amb tot el que inclou, en 217 € (IVA inclòs).
Els premis quedaran subjectes a les condicions següents:
 • Els premis no podran ser objecte de cap canvi, alteració o compensació a petició del participant premiat. • Els participants premiats podran renunciar als premis obtinguts, però en cap cas s’oferirà un premi alternatiu, ni aquesta renúncia donarà dret d’indemnització o compensació. • El valor efectiu a percebre pel guanyador de les compres anuals en botigues Veritas o Veritas online quedarà minorat, si escau, per aplicació de la fiscalitat que correspongui al premi.
VUITENA. Mecànica del sorteig i notificació dels premis El sorteig tindrà lloc al despatx notarial del notari de Barcelona el Sr. Raúl J. Cillero Raposo, situat a l’av. Diagonal núm. 482, 4t 1a, en data 13 de desembre de 2017. En cas que es modifiqui la data i/o el notari i/o el lloc de celebració, es comunicarà aquesta circumstància al lloc web de Veritas. Del sorteig resultarà un guanyador per a cada premi. El guanyador s’anunciarà abans del 31 de desembre de 2017 per telèfon o correu electrònic, seguint les dades aportades en la inscripció. El lliurament del premi es durà a terme de la manera següent:
 • Compres anuals: en vals de compra Veritas nominals i que es lliuraran personalment a la botiga Veritas que indiqui el guanyador. En el cas que el guanyador hagi fet la inscripció online, aquest rebrà els vals per correu electrònic i els haurà d’imprimir per lliurar-los físicament a les botigues Veritas. La data límit per a la utilització dels vals de compra és el 31 de desembre de 2018. • 15 bicicletes Orbea: es recolliran a la botiga Veritas seleccionada pel guanyador. La bicicleta es lliurarà amb l’embalatge original, precintada i amb la garantia original que ofereix el fabricant, de manera que s’eximeix Veritas de qualsevol reclamació relativa a l’estat i el funcionament de la bicicleta. El muntatge que, si escau, sigui necessari, anirà a compte del mateix guanyador. La bicicleta s’haurà de retirar en el termini dels 30 dies naturals immediatament següents a la data del sorteig. Transcorregut aquest termini, el guanyador perdrà el dret al premi, que quedarà a disposició de Veritas. • 15 estades: mitjançant un val nominal a través de correu electrònic, que s’haurà d’imprimir per lliurar-lo físicament a l’hotel. El val és vàlid fins al 30 de juny de 2018 i subjecte a la disponibilitat de l’hotel.
El premi es lliurarà únicament a la persona que es correspongui amb les dades registrades en la participació en la promoció i que hagi complert íntegrament les bases d’aquesta, per a la qual cosa Ecoveritas podrà fer totes les comprovacions que consideri oportunes sobre aquest tema. NOVENA. Frau En el cas que Veritas detecti qualsevol anomalia o tinguin sospites que algun participant està duent a terme qualssevol actes fraudulents que atemptin contra el desenvolupament de la promoció, Veritas es reserva el dret de donar de baixa el participant o participants implicats. DESENA. Exoneració de responsabilitat 10.1 Veritas i les empreses col·laboradores queden exonerades de tota responsabilitat en cas d’un mal funcionament de les xarxes de comunicació electròniques que impedeixi el desenvolupament normal de la promoció per causes alienes a aquestes i especialment per actes externs de mala fe. 10.2 Tampoc seran responsables dels problemes de transmissió o pèrdua de dades no imputables a aquestes. 10.3 Qualsevol utilització abusiva, fraudulenta o irrespectuosa respecte a Veritas o a la resta de participants de la promoció per part dels usuaris donarà lloc a la consegüent desqualificació del participant en aquesta. De la mateixa manera s’entendrà, a títol enunciatiu, però no limitador, que es produeix abús o frau quan un participant es registri en el perfil utilitzant una identitat falsa o identitats de tercers sense el seu consentiment. 10.4 La constatació de qualsevol de les circumstàncies enumerades en el punt anterior durant la promoció suposarà la desqualificació automàtica i la prohibició de participar en el concurs, així com la pèrdua del premi si se li hagués atorgat. 10.5 Veritas queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit que existeixi algun error en les dades facilitades pels mateixos participants que n’impedís la identificació. 10.6 L’adjudicació del premi és personal i intransferible. 10.7 Veritas es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la bona fi de la promoció quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin portar-la a terme en la forma en què recullen aquestes bases. 10.8 En el cas que, per causes de força major, no es pogués fer el lliurament del premi descrit, Veritas es compromet a substituir-lo per un altre de característiques similars i d’igual valor o superior. Veritas i, si escau, les empreses col·laboradores en aquesta promoció no seran en cap cas responsables de qualssevol danys, de qualsevol naturalesa, directes, indirectes i/o circumstancials, ja siguin immediats o diferits, que poguessin sorgir amb ocasió o com a conseqüència del gaudi del premi. Veritas es reserva la facultat de cancel·lar, suspendre o modificar aquestes bases, així com l’organització, i/o gestió d’aquesta promoció. ONZENA. Reclamacions Qualssevol reclamacions que s’originin per causa d’aquest sorteig s’hauran de presentar durant el termini dels tres (3) mesos següents a la data de celebració del sorteig. DOTZENA. Política de privadesa En virtut de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Ecoveritas, SA, amb domicili social a 08007 Barcelona, carrer de la Diputació núm. 247, amb CIF A-62/772.629, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 64.407, foli 12, full núm. B-245.540, informa que per a la participació en el sorteig de conformitat amb aquestes bases és necessari proporcionar voluntàriament determinades dades de caràcter personal, que s’incorporaran en un fitxer degudament registrat davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades del qual aquesta entitat és titular i responsable. Les respostes a les preguntes sobre dades personals són obligatòries i el fet de no contestar-les suposarà la impossibilitat de participar en el sorteig. No es podran facilitar dades de menors d’edat. Si es facilitessin les dades esmentades, aquestes es destruirien, de manera que aquestes persones no podrien accedir en aquest sorteig. La recollida i el tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat:
 1. Gestionar la participació dels participants en aquest sorteig, i en el cas dels que resultin guanyadors, verificar a aquest efecte que compleixen els requisits necessaris per poder participar en el sorteig.
 2. Gestionar el registre dels participants en el sorteig a través del lloc web de Veritas, per a la qual cosa a més el participant haurà d’accedir i acceptar la política de privadesa i altres textos legals publicats en aquest lloc web.
iii.         Proporcionar al participant la informació necessària perquè la seva participació s’ajusti a aquestes bases.
 1. Verificar la inexistència d’actuacions fraudulentes o contràries a aquestes bases.
 2. Verificar que el premi s’ha obtingut de manera lícita i que la participació del guanyador s’ajusta a aquestes bases.
vii.       Comunicar-se amb el guanyador del sorteig a l’efecte del lliurament del premi.
 1. Realitzar activitats de recerca i comercialització dels serveis i/o productes de Veritas, així com remetre informació i publicitat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre productes o serveis de Veritas.
En el supòsit que se cedeixin les dades personals del participant a tercers, s’informarà al participant degudament de la societat que les cedeixi, el tercer a qui se cedeixin, el tipus d’activitats a les quals es dedica i la finalitat a la qual respon la cessió. En virtut del que disposa l’article 15 i següents de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i en els termes que indica el seu Reglament de desenvolupament aprovat pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, en qualsevol moment el titular de les dades personals podrà exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Ecoveritas, SA, les dades de contacte de la qual consten en aquestes bases. El responsable del fitxer ha adoptat les mesures de seguretat en les seves instal·lacions, sistemes i fitxers legalment exigides pel Reglament de desenvolupament de la LOPD, aprovat pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre. Així mateix, el responsable del fitxer garanteix la confidencialitat de les dades personals, tot i que revelarà a les autoritats públiques competents les dades personals i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder o que sigui accessible a través dels seus sistemes i sigui requerida de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables. El titular de les dades respon, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència, autenticitat i pertinència de les dades personals proporcionades. La remissió de dades efectuada pel participant suposa l’acceptació expressa del tractament de les dades consignades en aquest document així com l’acceptació de les bases del sorteig. TRETZENA. Fiscalitat De conformitat amb la normativa de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF), els premis concedits per la participació en jocs, concursos, rifes o combinacions aleatòries vinculades a la venda o promoció de béns o serveis estan subjectes a retenció i/o ingrés a compte sempre que el valor del premi sigui superior a 300 euros. En tot cas correspondrà a Veritas la realització de l’ingrés a compte i la pràctica de la retenció procedent, i al guanyador la declaració corresponent en el seu IRPF. A més, serà necessari per realitzar el lliurament de qualsevol premi amb una quantia superior a 300 euros que el guanyador signi la comunicació de l’import del premi i la retenció a compte corresponent, a l’efecte de l’IRPF o qualsevol altra obligació que l’Administració Tributària imposi. La negativa a signar aquest document o a emplenar aquestes obligacions suposarà la pèrdua del premi per al guanyador, el qual quedarà desert. CATORZENA. Autorització d’utilització de nom i cessió de drets d’imatge El participant que resulti guanyador es compromet a participar en la sessió fotogràfica convocada i dirigida per Veritas, si escau, amb l’objectiu de publicitar el lliurament dels premis i/o, en general, la marca Veritas. En aquest sentit, cadascun dels guanyadors autoritza Veritas a reproduir i utilitzar el seu nom, cognoms i imatge, en qualsevol activitat publicitària o promocional en qualsevol suport o mitjà de comunicació (TV, Internet, xarxes socials o d’altres) relacionada amb aquest sorteig, a tot el món i amb una durada temporal de dos (2) anys a comptar des de la data de celebració del sorteig, sense que això li confereixi cap dret de remuneració o benefici, a excepció del premi rebut. Les creacions, sigui quina sigui la seva modalitat, que pugui elaborar Veritas als efectes enunciats abans seran titularitat de Veritas i s’entendrà que, en virtut del premi rebut, el participant premiat cedeix en exclusiva tots els drets d’explotació sobre aquests, sempre que això no impliqui modificació de les dades personals del participant premiat. Aquest consentiment podrà ser revocat, en qualsevol moment, pels guanyadors, que hauran d’indemnitzar, si escau, Veritas pels danys i perjudicis causats. QUINZENA. Acceptació de les bases legals La participació en el sorteig suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases legals, així com l’acceptació del criteri de Veritas en les decisions interpretatives que efectuï d’aquestes. SETZENA. Modificacions Veritas, en el cas que existeixin causes de força major alienes al seu control, es reserva el dret d’efectuar qualsevol canvi, suspendre, escurçar o ampliar aquest sorteig, i es compromet a donar a aquestes modificacions el mateix grau de publicitat que a aquestes bases legals actualitzant-les a la pàgina web www.veritas.es DISSETENA. Legislació aplicable i fur Aquesta promoció es regirà pel dret espanyol comú vigent. Per a tota controvèrsia que pogués sorgir de la interpretació i aplicació d’aquestes bases legals, tant Veritas com els participants d’aquest sorteig se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Barcelona capital, sens perjudici del fur que per llei pogués correspondre al consumidor. DIVUITENA. Dipòsit de les bases legals davant notari Aquestes bases legals estan dipositades davant el notari de l’Il·lustre Col·legi de Notaris de Barcelona el Sr. Raúl J. Cillero Raposo, amb domicili professional a l’av. Diagonal, 482, 4t 1a, Barcelona, i estan disponibles a la pàgina web de Veritas i en l’arxiu electrònic notarial de bases de concursos i sorteigs (ABACO). En cas que qualsevol estipulació d’aquestes bases legals sigui declarada nul·la o invàlida, seguiran en vigor les clàusules restants no afectades per aquesta.

Contingut relacionat

 • Ara a Veritas

Coneix els nostres companys de viatge

Aquesta secció és per explicar-te històries. Les històries dels nostres...

 • Ara a Veritas

Menció a La Cuina Veritas als Premis Catalunya Ecodisseny

Menció a La Cuina Veritas als Premis Catalunya Ecodisseny 2017,...