Ara a Veritas

Fem 17 anys!

Fa 17 anys vam iniciar el nostre camí en l’alimentació ecològica, amb l’objectiu d’aconstar salut a les llars. Fa anys, vam decidir fer un pas més i comprometre’ns també a millorar la salut del planeta i l’estil de vida de les persones. Fem 17 anys! - Veritas La nostra missió no es limita únicament a vendre aliments. La lluita contra el canvi climàtic, el malbaratament alimentari o el problema del plàstic són tan responsabilitat nostra com garantir que a les nostres 72 botigues (Catalunya, País Basc, Navarra, Comunitat Valenciana, Madrid i Andorra) només trobaràs productes ecològics.

Fem 17 anys!

Vam començar l’any compartint amb tu els nostres reptes per al 2019:
 1. Reforçar la salut del planeta i de les persones, a través d’una iniciativa revolucionària.
 2. Apostar per iniciatives solidàries de més impacte, posant l’accent en els drets i les necessitats de les dones.
 3. Continuar treballant per reducir els nivells de plàstic a les botigues.
 4. Conèixer-te millor per oferir-te els continguts que més t’interessin.
A data d’avui ens sentim orgullosos dels nostres avenços, amb projectes que contribueixen a crear un món més sostenible, socialment més just i més transparent.

Veritas Pure Air, netegem l’aire que respires

Una iniciativa revolucionària que té com a objectiu cuidar tant la salut de les persones, sobretot de les que treballen a Veritas, com del planeta. Passem entre el 70% i el 90% del temps en recintes tancats. Sabies que l’OMS estima que els nivells de contaminació de l’aire interior poden ser entre dues i cinc vegades superiors als de l’aire exterior? Per això estem equipant les nostres botigues amb un sistema de purificació de l’aire, pioner i únic, que neteja l’aire interior de pol·len, bacteris i gasos contaminants.

Veritas compromès amb les dones

A principis d’any vam llanár la campanya “Visc la regla, soc poderosa”, que recull converses al voltant de la menstruació, amb l’objectiu d’oferir-te un plus de coneixement sobre les poderoses eines de les quals disposen les dones. Ara, amb el desodorant solidari Viridis destinem el 100% del benefici de la seva venda a associacions que col·laboren en la lluita contra el càncer de mama. A més, aquest desodorant cuida la salut de la dona perquè només conté ingredients nets, no relacionats amb malalties, segons diferents estudis científics. Pròximament podràs gaudir del cafè dona, un producte que forma part d’una gamma ecològica i de comerça just, desenvolupada juntament amb Oxfam Intermón, amb l’objectiu de millorar la vida de les famílies productores (especialment de les dones) de l’Amèrica Llatina i Àfrica.

Veritas redueix el plàstic a les botigues

Des de la nostra creació l’any 2002 tenim un compromís inequívoc amb la sostenibilitat, que s’ha traduït en diverses iniciatives pioneres com:
 • L’eliminació de les bosses de plàstic de caixa fa nou anys.
 • La implementació el 2015 d’una solució amb material compostable per a les nostres bosses de fruita i verdura.
 • L’eliminació del bisfenol A als nostres tiquets de caixa i balances el 2016.
 • La renovació dels uniformes dels nostres treballadors a partir de cotons ecològics i reciclats, que ha suposat un estalvi de 16 milions de litres d’aigua.
Ara continuem treballant per eliminar els plàstics afegits que depenen de la nostra gestió, així com per trobar alternatives als packs de plàstic. Deus haver vist que en diversos productes ja hem començat a substituir-lo, com les càpsules de cafè, els iogurts o els germinats, per exemple.

Veritas Food Plans

Al llarg d’aquest mes podràs apuntar-te als nostres plans digitials gratuïts, en què, a través de contingut nutricional, receptes, menús, descargables, etc., t’acompanyem en el teu canvi d’alimentació. I aquest any hem rebut un premi del qual ens sentim especialment orgullosos: Millor empresa per al Món 2019 en la categoria de Changemakers, un guardó que ens motiva -a les més de 700 persones que formen part de Veritas- a continuar treballant en els àmbits de consum conscient i responsable, salut i sostenibilitat.

Contingut relacionat

 • Ara a Veritas

Veritas, millor empresa per al món 2019

Ens sentim feliços i agraïts d'haver rebut el premi de...

 • Ara a Veritas

Aliança inèdita amb Oxfam Intermón

Veritas i Oxfam Intermón s'uneixen per desenvolupar una gamma de...

 • Ara a Veritas

Som el primer supermercat B Corp

Som el primer supermercat d'Europa amb la certificació B Corp....