Ara a Veritas

Fem la primera donació d’ecos del Club Veritas

Gràcies als ecos que han donat els membres del Club, a l’agost vam fer una donació de gairebé dues tones d’aliments ecològics a la Creu Roja.

Creu Roja - Donació d'ecos - Som Conscients - Veritas

A principis d’aquest 2021 vam iniciar el Club Veritas, la comunitat dels amants de l’alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa. Per ser membre del Club, pots gaudir de diverses ofertes, avantatges i consells per tenir una alimentació saludable. Un dels avantatges més destacats és que pots acumular ecos amb les teves compres i després bescanviar-los per productes o donar-los a entitats socials.

El mes d’agost passat es va fer la primera donació d’aliments del Club! L’entitat beneficiària va ser la Creu Roja, una organització que representa el més important moviment humanitari, ciutadà i independent del món per protegir la vida i la dignitat de les persones. En aquesta ocasió, vam entregar un total de 1.920 quilos de farina de blat ecològica, gairebé dues tones de producte. La pròxima donació es farà a finals d’any i esperem poder superar la quantitat de menjar lliurada en aquesta primera.

Moltes gràcies a totes les persones que heu donat els vostres ecos perquè els usuaris de la Creu Roja puguin menjar producte ecològic.

Avantatges i descomptes del Club Veritas

Ja som més de 115.000 membres al Club Veritas! Una comunitat de persones que creix mes a mes i que demostra que cada vegada som més els que volem cuidar les persones i el planeta apostant per una l’alimentació ecològica, saludable i sostenible.

Per ser membre del Club, et podràs beneficiar dels cupons de descomptes en les novetats, aconseguir un regal pel teu aniversari i gaudir d’ofertes exclusives. També podràs accedir a contingut específic sobre alimentació ecològica, consultar receptes saludables i veure totes les característiques nutricionals dels productes que compres.

Descarrega’t l’app Veritas o registra’t a shop.veritas.es i comença a gaudir dels avantatges que t’oferim per a la salut i la butxaca. Dona’t d’alta del Club i aconsegueix 9 euros de benvinguda!

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Arriben els ecos solidaris a l’app Veritas!

Converteix els teus punts de fidelització en ecos solidaris per...

  • Ara a Veritas

A Veritas tenim un clar compromís amb la sostenibilitat

Més enllà de proveir les llars amb productes saludables i...

  • Ara a Veritas

Challenge Veritas: Salut i benestar. T’hi uneixes?

Pensa global, actua local. A Veritas estem compromesos amb els...