Receptes
Fideus japonesos amb tempeh i verdures
Fideus japonesos amb tempeh i verdures
Ingredients:
- 1 paquet de noodles bifun
- 1 paquet de tempeh
- 1 grapat de brots d’espinacs
- 1/2 carbassó
- 1/2 pebrot vermell
Ingredients per a l’amaniment:
- 1 tros petit de gingebre
- 1 gra d’all
- 1 cullerada sopera de llavors de sèsam
- 1 cullerada petita de xarop d’atzavara
- 4 cullerades soperes de salsa de soja
- 2 cullerades soperes de vinagre d’arròs
- 1 cullerada sopera d’oli de sèsam
Elaboració:
- Talla el carbassó i el pebrot a tires llargues i reserva.
- Ratlla l’all i el gingebre i reserva.
- Marca el temphe a la planxa per tots dos costats i trocéalo en tires. Reserva.
- Cuina els noodles seguint les indicacions de l’envàs. Quan estiguin fets, passa’ls per aigua freda i escorre’ls bé.
- Aboca en un bol la salsa de soja, el xarop d’atzavara, l’oli de sèsam, el vinagre d’arròs, les llavors de sèsam, l’all i el gingebre. Barreja bé tots els ingredients.
- Salta el carbassó i el pebrot vermell.
- Col·loca els noodles en un bol gran, aboca-hi l’amaniment i afegeix les verdures saltejades, el tempe, els brots d’espinacs i les llavors de sèsam.
Contingut relacionat
- Receptes
Noodles pad thai
Noodles pad thai, un dels plats més famosos de la...
- Receptes
Noodles d’arròs amb mongetes tendres
Noodles d'arròs amb mongetes tendres, una receta amb reminiscències orientals...
- Receptes
Sopa miso amb noodles – FastGood
Sopa miso amb noodles. Recepta preparada per a la sèrie de...