Fingers d’albergínia al forn

Cruixents i saludables, aquests fingers d’albergínia uneixen les propietats d’aquesta hortalissa, molt lleugera i digestiva, amb les de la farina de cigró, extraordinàriament nutritiva i una gran font de proteïna vegetal i fibra. I com que es fan al forn, es redueix el percentatge de greix.

Aquesta recepta, ideal com a aperitiu, te la proposa Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Fingers d'albergínia al forn - Receptes - Veritas

Fingers d’albergínia al forn

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla l’albergínia a rodanxes i cada rodanxa en 4 parts.
  2. En un bol barreja la farina de cigró amb 6 cullerades d’aigua fins a obtenir una barreja similar a la de l’ou batut.
  3. Suca els bastonets d’albergínia en la barreja, afegeix-hi l’all en pols i el formatge parmesà, salpebra-ho i remena-ho bé.
  4. Passa els bastonets per pa ratllat i col·loca’ls en una safata de forn folrada amb paper vegetal i greixada amb una mica d’oli d’oliva.
  5. Enforna’ls a 180 °C durant 30 minuts i gira’ls quan hagi passat la meitat del temps.
  6. Serveix els bastonets calents amb allioli i quetxup per dipejar.

Gaudeix de les nostres receptes amb verdures!