Flam de miso i agar-agar, un entrant carregat de beneficis. En concret, l’alga agar-agar, és un espessidor natural que aporta sensació de sacietat i ajuda a netejar l’intestí i l’estómac.
Recepta de flam de miso
Ingredients:
- 1/4 de litre d’aigua
- 2 tires d’alga agar-agar
- 1 cullerada sopera de salsa de soja
- 1 cullerada petita de miso vermell
- Llenties pardines cuites
Elaboració:
- Barreja l’aigua amb l’agar-agar i posa-ho al foc. Quan bulli, incorpora el miso i la soja, i apaga el foc immediatament (el miso no s’ha de coure mai). Remou bé.
- Reparteix la barreja en motlles individuals i deixa que es refredin.
- Un cop freds, posa els flams a la nevera fins l’hora de dinar.
- Desmunta’ls i col·loca’ls sobre les llenties pardines cuites.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!