Formatges vegetals d’anacards – Lab Veritas

Si creus que el formatge és un aliment insubstituïble, has de tastar la gamma de formatges vegetals amb base d’anacards de la marca Fermè; et sorprendrà la seva textura de… formatge!

Formatges vegetals d'anacards - Lab Veritas

Elaborats a partir d’anacard fermentat, destaquen per un gust exquisit, propi d’aquesta fruita seca i del procés de fermentació. A més, estan carregats de beneficis per a l’organisme: aporten greixos saludables, proteïnes vegetals, minerals, vitamina, omega-6 i hidrats de carboni.

Anima’t a gaudir de les dues varietats: formatge untable amb cibulet i madur amb pebre negre!

Per què apostar pels formatges vegetals?

Resulten una alternativa molt saludable al formatge làctis, ja que contenen menys calories, tenen una textura i gust similars i són molt rics en nutrients.

Aporten energia pura i nutritiva, ja que estan menys processats i són més naturals i complets que el formatge làctic. A més, estan lliures de lactosa, la qual cosa és interessant per a intolerants amants del formatge.

A la cuina

El formatge untable amb cibulet és ideal per untar amb crudités de verdures, per exemple. També pots utilitzar-lo en una recepta de lasanya vegana o per acompanyar plats clàssics de coliflor gratinada o bròcoli.

El formatge madur amb pebre negre és perfecte per degustar sol. Amb tot, sempre alegrarà qualsevol amanida o torrada.

Tasta’ls amb les nostres receptes!