Galetes raw, energètiques, sanes, saciants i, per descomptat, delicioses. Una excel·lent opció per a l’esmorzar, el berenar o el refrigeri de mig matí. Aquesta divertida recepta te la proposa la foodblogger Alba Niubo.
Galetes raw
Ingredients:
- 6 tasses de dàtils medjoul
- 1/2 tassa d’ametlles
- 1/2 tassa de nous del Brasil
- 2 cullerades soperas de cacau cru en pols
Per al farciment:
- 1 tassa i mitja de xips de coco
- 6 anacards
- 1 cullerada sopera d’oli de coco
- 1/2 cullerada petita de vainilla
Elaboració:
- Tritura les ametlles i les nous del Brasil fins a obtenir-ne una pols fina. Després incorpora-hi els dàtils i el cacau i bat-ho lleugerament.
- Fes una bola amb la massa i aplana-la fins que tingui un centímetre i mig d’espessor aproximadament.
- Amb un motlle rodó fes les galetes raw i reserva-les.
- Posa a la batedora tots els ingredients dels farcit i tritura’ls.
- Amb la pasta obtinguda fes una altra bola i aplana-la fins que tingui un centímetre d’espessor.
- Fes les galetes del farcit amb el mateix motlle que has fet servir anteriorment.
- Munta sandvitxos amb dues parts de galeta raw i col·loca al mig una galeta de farcit.
- Posa-les a la nevera i espera una mitja hora fins que estiguin consistents.
Gaudeix de les nostres postres saludables.