Receptes

Galetes sense gluten amb gotes de xocolata

Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar en família, ja que nens i xocolata formen una parella inseparable des de fa segles. A banda de ser deliciós, el cacau és una bona font d’energia, minerals i polifenols, uns antioxidants naturals molt beneficiosos. Les galetes amb gotes de xocolata són molt fàcils de preparar, i els petits les trobaran tan irresistibles que hauràs de amagar-les… Galetes sense gluten amb gotes de xocolata - Veritas

Ingredients

Elaboració

  1. Deixa la mantega fora de la nevera fins que s’estovi i passa el sucre per un molinet fins a convertir-lo en sucre de llustre.
  2. El nen pot encarregar-se de batre la mantega amb les varetes, fins a formar una pasta. Gradualment, mentre el nen continua batent, afegeix el sucre a la mantega fins que n’obtinguis una crema fina. A continuació, posa-hi l’ou mentre hi vas afegint la farina i, finalment, incorpora les gotes de xocolata.
  3. Quan la massa estigui a punt, enfarina la taula i forma un bola. Si la massa té una textura massa tova, embolica-la en paper film i deixa que reposi a la nevera durant uns minuts perquè guanyi consistència. Quan tingui la fermesa adequada, el teu fill ja pot fer boletes amb les mans.
  4. Col·loca les boletes en una safata de forn sobre un full de paper de cocció i aixafa-les fins donar-los forma de galeta. Preescalfa el forn a 170 º C i enforna les galetes durant 10 minuts.