Postres

Galetes sense gluten amb gotes de xocolata

Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar en família, ja que nens i xocolata formen una parella inseparable des de fa segles.

Galetes sense gluten amb gotes de xocolata - Receptes - Veritas

Galetes sense gluten amb gotes de xocolata

A banda de ser deliciós, el cacau és una bona font d’energia, minerals i polifenols, uns antioxidants naturals molt beneficiosos.

Les galetes amb gotes de xocolata són molt fàcils de preparar, i els petits les trobaran tan irresistibles que hauràs d’amagar-les…

Ingredients

 • 60 gr de gotes de xocolata per posar al forn
 • 150 gr de farina de panificació sense gluten
 • 100 gr de sucre de canya
 • 75 gr de mantega
 • 1 ou

Elaboració

 1. Deixa la mantega fora de la nevera fins que s’estovi i passa el sucre per un molinet fins a convertir-lo en sucre de llustre.
 2. El nen pot encarregar-se de batre la mantega amb les varetes, fins a formar una pasta. Gradualment, mentre el nen continua batent, afegeix el sucre a la mantega fins que n’obtinguis una crema fina. A continuació, posa-hi l’ou mentre hi vas afegint la farina i, finalment, incorpora les gotes de xocolata.
 3. Quan la massa estigui a punt, enfarina la taula i forma una bola. Si la massa té una textura massa tova, embolica-la en paper film i deixa que reposi a la nevera durant uns minuts perquè guanyi consistència. Quan tingui la fermesa adequada, el teu fill ja pot fer boletes amb les mans.
 4. Col·loca les boletes en una safata de forn sobre un full de paper de cocció i aixafa-les fins a donar-los forma de galeta. Preescalfa el forn a 170 ºC i enforna les galetes durant 10 minuts.

Recepta proposada per Zealia.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

 • Postres

Elisa Mora: «La banalització de la dieta sense gluten genera molts problemes»

Elisa Mora és coautora, juntament amb Nuria Pablos, de Sin...

 • Postres

Reclamem una ajuda econòmica per a les persones celíaques

A Veritas reclamem una normativa estatal que prevegi una ajuda...

 • Postres

José Molina: “La cistella de la compra d’un celíac s’encareix 910€”

José Molina és president de l'Associació Celíacs de Catalunya, que...