Receptes
Galetes sense gluten amb gotes de xocolata
Les galetes sense gluten és una recepta ideal per preparar en família, ja que nens i xocolata formen una parella inseparable des de fa segles. A banda de ser deliciós, el cacau és una bona font d’energia, minerals i polifenols, uns antioxidants naturals molt beneficiosos. Les galetes amb gotes de xocolata són molt fàcils de preparar, i els petits les trobaran tan irresistibles que hauràs de amagar-les…

Ingredients
- 60gr de gotes de xocolata per posar al forn
- 150gr de farina de panificació sense gluten
- 100gr de sucre de canya
- 75gr de mantega
- 1 ou
Elaboració
- Deixa la mantega fora de la nevera fins que s’estovi i passa el sucre per un molinet fins a convertir-lo en sucre de llustre.
- El nen pot encarregar-se de batre la mantega amb les varetes, fins a formar una pasta. Gradualment, mentre el nen continua batent, afegeix el sucre a la mantega fins que n’obtinguis una crema fina. A continuació, posa-hi l’ou mentre hi vas afegint la farina i, finalment, incorpora les gotes de xocolata.
- Quan la massa estigui a punt, enfarina la taula i forma un bola. Si la massa té una textura massa tova, embolica-la en paper film i deixa que reposi a la nevera durant uns minuts perquè guanyi consistència. Quan tingui la fermesa adequada, el teu fill ja pot fer boletes amb les mans.
- Col·loca les boletes en una safata de forn sobre un full de paper de cocció i aixafa-les fins donar-los forma de galeta. Preescalfa el forn a 170 º C i enforna les galetes durant 10 minuts.