Receptes
Gaspatxo de préssec i alfàbrega
Gaspatxo de préssec, una alternativa inspirada en el tradicional gaspatxo, amb aroma d’alfàbrega i un punt de dolçor que dóna el contrapunt exacte al gust del tomàquet.
Gaudeix d’aquesta sopa freda estiuenca que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie!
A nivell nutricional, aquest gaspatxo de préssec destaca pel seu contingut en betacarotens, uns antioxidants molt beneficiosos que l’organisme transforma en vitamina A i contribueix a el bon estat de la pell i la vista. A més, els trossets d’alvocat aporten greixos saludables, així com les llavors de cànem.

Gaspatxo de préssec i alfàbrega
Ingredients:
- 4 tomàquets pera madurs
- 2 préssecs madurs
- 450 ml d’aigua
- 1 llesca de fogassa de pa integral
- 1 gra d’all
- 1 grapat d‘alfàbrega fresca
- 4 cullerades d‘oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Ingredients per al topping:
- Trossets de préssec i alvocat
- Llavors de cànem
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Pela i trosseja els préssecs i els tomàquets.
- Posa tots els ingredients a la batedora i processa’ls fins a obtenir un liquat homogeni.
- Afegeix-hi més o menys aigua en funció de la textura desintjada.
- Refreda el gaspatxo de préssec a la nevera i serveix-lo amb els toppings.
Contingut relacionat
- Receptes
Gaspatxo de síndria – FastGood
Gaspatxo de síndria, una de les nostres receptes preferides durant...
- Receptes
Com aprofitar la remolatxa
Molt rica en antioxidants, vitamines i minerals, la remolatxa es...
- Receptes
El tomàquet… Ben vermell!
El tomàquet és un ingredient molt versàtil que té un...