Gaspatxo de préssec i alfàbrega

Gaspatxo de préssec, una alternativa inspirada en el tradicional gaspatxo, amb aroma d’alfàbrega i un punt de dolçor que dóna el contrapunt exacte al gust del tomàquet.

Gaudeix d’aquesta sopa freda estiuenca que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie!

A nivell nutricional, aquest gaspatxo de préssec destaca pel seu contingut en betacarotens, uns antioxidants molt beneficiosos que l’organisme transforma en vitamina A i contribueix a el bon estat de la pell i la vista. A més, els trossets d’alvocat aporten greixos saludables, així com les llavors de cànem.

Gaspatxo de préssec i alfàbrega - Receptes - Veritas

Gaspatxo de préssec i alfàbrega

Ingredients:

Ingredients per al topping:

Elaboració:

  1. Pela i trosseja els préssecs i els tomàquets.
  2. Posa tots els ingredients a la batedora i processa’ls fins a obtenir un liquat homogeni.
  3. Afegeix-hi més o menys aigua en funció de la textura desintjada.
  4. Refreda el gaspatxo de préssec a la nevera i serveix-lo amb els toppings.

Gaudeix amb la nostra col·lecció de cremes de verdures.