Fàcils

Gaspatxo de síndria – FastGood

Gaspatxo de síndria, una de les nostres receptes preferides durant els mesos de calor. La síndria, dolça, sucosa i refrescant, ens aporta un gran nombre de vitamines i altres nutrients pràcticament tan beneficiosos com la millor de les medicines. El vinagre de umeboshi proporciona un toc especial a aquest gaspatxo estiuenc, ideal com a aperitiu o entrant. Només cal recordar preparar-lo amb antelació perquè tingui temps de refredar-se.

Gaspatxo de síndria

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla a trossos petits els tomàquets, la síndria i el cogombre prèviament pelat, i posa’ls a a gerra de la batedora.
  2. Afegeix-hi el gra d’all pelat, l’oli, els vinagres, l’aigua i la sal i bat-ho fins a obtenir una textura homogènia. Rectifica-ho se sal si és necessari.
  3. Serveix-ho molt fred i decora-ho amb dauets de cogombre.
Consulta més receptes FastGood.

Contingut relacionat

  • Fàcils

Gaspatxo de préssec

Gaspatxo de préssec per aquests últims dies d'estiu! El color...

  • Fàcils

El tomàquet… Ben vermell!

El tomàquet és un ingredient molt versàtil que té un...

  • Fàcils

L’horta de la Carme – Companys de viatje

L’horta de la Carme està situat a Camarles, Tarragona. Allà...