Fàcils

Gelat d’alvocat

Gelat d’alvocat, una recepta molt senzilla i deliciosa per gaudir aquest estiu. L’alvocat és ric en greixos insaturats que tenen la capacitat de reduir els nivells de colesterol. A més, conté vitamines i minerals, que combinats amb els beneficis de la llet de coco converteixen aquest gelat en unes postres molt saludables.

Gelat d’alvocat

Ingredients:

Elaboració:

  1. Talla els alvocats en trossos i congela’ls.
  2. Col·loca en el got de la batedora 3 cullerades soperes de la part més sòlida de la llet de coco, la crema de civada, el xarop d’atzavara, el suc de llimona i els alvocats congelats.
  3. Bat fins a obtenir una textura cremosa, enmolda i col·loca al congelador per gaudir el gelat ben fred.

Gaudeix de la col·lecció de receptes que hem preparat per a l’estiu. Cada setmana, un gelat diferent!